Det Spirituelle Kompas
De 5 elementer

De 5 elementer

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på teorien om De 5 elementer fra Kinesisk medicin og livsindstilling. Teorien om de fem elementer bygger på forståelsen af traditionel kinesisk medicin, som er princippet i stort set alle alternative behandlingsformer og i akupunktur. I denne podcast taler jeg med Clauss om hvad de 5 elementer er, hvor de findes i os, hvem der er mest hvad og hvordan de opfattes.

Hør afsnit »
Tarotkort og oplæg

Tarotkort og oplæg

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Tarotkort. Jeg taler med Susanne Taylor der ejer Danmarks Tarotkort skole. Vi taler om hvor kortene stammer fra, hvilken tradition der ligger i dem, symboler, oplæg og tolkning. Susanne har selv skabt sine egne kort, som hun laver et oplæg med undervejs.

Hør afsnit »
Human Design

Human Design

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Human Design. Jeg taler med Vicki Gylling som er ekspert på Human Design. Hun fortæller om hvor det stammer fra, hvordan man bruger det aktivt og hvordan det hænger sammen med Astrologi og alligevel kan bruges alene. Vi taler om de 5 typer mennesker indenfor Human Design, hvad der kendetegner dem og hvordan man kan arbejde med sin egen type.

Hør afsnit »
Taume og Traumeforløsning

Traumeforløsning

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Traumeforløsning. Jeg har besøg af Jette Møller, som oprindeligt er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med sensitive mennesker de sidste 20 år. Jette er virkelig god til at se ind til menneskets kerne. I denne episode ‘ser’ hun mig og det er vildt hvordan det forløser blokeringer og traumer inden i mig. Det var noget af en særlig og vild oplevelse. Tag med på visualiseringen undervejs.

Hør afsnit »
Hoodoo, hekseri og Spells

Hoodoo, Hekseri & Spells

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Hoodoo, Hekseri og Spell. Jeg har mødt en af Danmarks eneste Hoodoo præstinder, der praktiserer heksemagien. MadamHoodoo er en aktiv og lys heks. Hun arbejder KUN med den lyse healende energi. Hun laver mange forskellige spells for sine kunder og i denne episode er vi med, når hun laver en spell på Det Spirituelle Kompas.

Hør afsnit »
Naturterapi Anabella og Marianne

Naturterapi & Vega-Test

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Naturterapi og selvhelbredelse. Jeg har besøg af Marianne Wamberg, der til dagligt er at finde i sin klinik “BalanceGuiden” på Amager. Marianne er super skarp til at fortælle om hvordan man får kroppen og psyken tilbage på rette vej, via Naturterapi.

Hør afsnit »