Anabella og Jens Peter
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Inka Energien og Andestraditionen
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt Inka Energien og Andestraditionen. Anabella taler med Jens Peter Hansen, som har arbejdet med Inka energierne siden 1990érne. Jens Peter har arrangeret mange spirituelle retreats til Peru, hvor han har mange lokale kontakter, der sørger for hele den spirituelle oplevelse.
Længde ca. 1 time og 31 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Jens Peter Hansen, som arbejder med Inka Energierne og dōTerras olier.  

INTRODUKTION:

Om min Bog

Den indre vej – forvandling gennem åndedrætsterapi er en generel indføring i åndedrætsterapi og traumeforløsning og en særlig indføring i den form, som åndedrætsterapeut Jens Peter Abel Hansen har udviklet gennem mange års praksis i og brændende interesse for den alternative og spirituelle verden.

Hos Jens Peter er terapiformen tilført elementer fra astrologi, musik, krystaller og energiarbejde fra inkatraditionen.
Bogen er dels en personlig beretning om Jens Peter liv og mødet med det alternative og spirituelle, men allermest en bog, der forklarer, hvad der sker i krop og sind under terapien. Jens Peter har desuden bedt en række tidligere klienter fortælle om deres oplevelse med terapiformen, hvilket giver et godt blik hele vejen rundt om den åndedrætsterapeutiske praksis. Bogen kan læses af den, der selv er i eller overvejer at gå i åndedrætsterapi, og gerne vil vide mere om det, men bogen kan også læses af den behandler, der interesserer sig for området ud fra et fagligt synspunkt.

Om mig

Jens Peter Abel Hansen
1984 startede Jens Peter sin uddannelse til astrolog og psykoterapeut. Han har suppleret med kursus i Silva Mind og andre mental trænings teknikker.

I 1992 tog Jens Peter uddannelse hos Collin P. Sisson i Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning.

I 1997 fik Jens Peter spontane energioplevelser under en lang rejse i Sydamerika og modtog herefter Hatun Karpay Indvielsen – den store energiindvielse i Inkatraditionen af Juan Nuñez del Prado.

I 2002 blev han certificeret underviser i den filosofiske og spirituelle Inkastradition på Hawaii af Elizabeth Jenkins.

Jens Peter har arbejdet som selvstændig åndedrætsterapeut i mere ned 20 år med praksis i Bagsværd.

Foruden klientsessioner arbejder han med personaleudvikling i private virksomheder.

Jens Peter underviser i BSV og psykoterapi bl.a. for NLP-huset. Han er formand for Wiraqocha fonden Skandinavien og underviser i kurser om energiarbejde, samt er underviser og rejseleder på spirituelle energirejser til Peru og England.

Jens Peter har igennem de sidste 15 år uddannet 8 åndedrætsterapeut uddannelses hold.

Han arbejder endvidere med aromaterapi, æteriske olier og deres healende virkning. 

Jens Peter er gift, far til 5 børn, har 4 børnebørn og en hund.

www.rebirthing.dk

www.inkaspirit.dk

 

Del min podcast episode: