Anabella og Marie
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#109 Nærvær, hjerte og den indre ild med Marie Sodemand Rasmussen
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Nærvær, hjerte og den indre ild. Anabella taler med Marie om nærværende coaching. Marie er hjertevarm og åben, hun fortæller om sin egen vej fra skrædderstuen og stress, til nærvær med hjertet.
Længde ca. 1 time og 23 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Marie Sodemann Rasmussen, Coach med kæmpe livsglæde.

INTRODUKTION:

Jeg deltager i Annabellas podcast og sikke en fornøjelse.

Jeg hedder Marie jeg er mor til 2 drenge på 5 og 6, at blive mor var min videste transformation som menneske og sammen med at have stress har ført mig ud på min egen udviklings rejse og efterfølgende til min coach uddannelse samt Master Coach uddannelse.Jeg er Master coach med speciale i Enneagrammet, skygge coaching og stress coaching. Jeg mixer alle mine værktøjer og viden for at møde mine klienter på deres behov. Jeg er som coach spørgende, åben, neutral og omsorgsfuld det er mig fornemmeste opgave at holde et trygt rum med plads til indsiger og god personlig udvikling for den enkelte.

Jeg arbejder i forløb af minimum 3 gange da det er ude i livet / mellem sessionerne at den ”rigtige” udvikling sker, med forløb kan jeg støtte mine klienter på den bedste måde. 

Jeg har altid mulighed for en uforpligtende samtale om dig og dine behov og hvordan jeg kan hjælpe dig. Eller hvis du har spørgsmål.


Find link her Book din tid her Happy Heart Coach

Email: marie@happyheartcoach.dk

Tlf: 60 80 39 53Coaching forløb:
Jeg har forløbs pakker er som udgangspunkt på 3, 5 eller 8 gange og der er gode penge at spare på de større pakker, alle pakker er et rigtig stærkt afsæt i din udvikling. Disse pakker tilpasset 100% dig, dine behov, drømmer og ønsker.


Stress Coaching:
Til dig der stresset, uanset om du er sygemeldt fra job eller ej. Du vil altid blive tilbudt en stress test inden forløb start (denne er helt gratis) på den måde finder vi det rigtige stress forløb og støtte til dig.

Til dig der er træt og udbrændt. Til dig der ønsker dig overskud og energi i din hverdag. Et forløb der er planlagt på forhånd og som skaber den vildeste udvikling. Forløbet får dig hjem til dig selv, dine egne behov og hjælper dig til at finde dine grænser. Forløbet er bygget op over teorien om at når du er noget for dig, spreder det sig som ringe i vandet til dem du elsker. Dette forløb er altså støttende for hele dig og din familie men vi arbejder alligevel med dig. – Et magisk forløb.


Den Kærlige To Do list:
Online produkt du forbyder dig i, fyldt med lækre værktøjer til komme væk fra den drænene og tidsstyret to do liste og over i en mere energi styret hvor der ligget vægt på det der lader dig op. Produktet omtales også i Podcasten 
(kommer snart under online kurser.)

Gratis gave til dig:

Download min drømme bingo, en fantastisk måde at sætte fokus på at få mere af det du drømmer om og hvordan du kan fejre dig selv undervejs også. Rigtig god fornøjelse!Find mig også her og få masser inspiration 
Hjemme side: www.happyheartcoach.dk

Instagram:  @mariehappyheartcoach

Facebook: Happy heart CoachDel min podcast episode: