Det Sunde Valg. Anabella og My-Melle
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#138 Det Sunde Valg Med Holistisk Tilgang Til Livet
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på kroppens sundhed. Anabella har inviteret My-Melle ind i studiet til en spændende samtale om kroppen, om sundhed, om tilgangen til helbredelse. Vi hører My-Melle fortæller sin sygdoms historie, om hvordan hun fik sin krop i stand igen efter en vaccine skade, der gjorde at hun ikke kunne anden end at sidde og savle. Hendes krop duede ikke mere. Men at studere og afprøve på egen krop, lærte hende at der var en vej ud. Det Sunde Valg er titlen på My-Melles bog, som er et stort værk med opskrifter, viden og lækker inspiration. I samtalen kommer vi omkring forskellige kropslige tilstande, sygdomme, kost og ikke mindst om hvorfor My-Melles klienter altid bliver raske igen.
Længde ca. 1 time og 32 minutter.

I denne episode har jeg besøg af My Melle Nygaard, som er holistisk ernæringsekspert og kropsclairvoyant med over 10 års erfaring i at hjælpe mennesker ud af alvorlige lidelser med fokus på årsagsbehandling.

INTRODUKTION:

Klienter, der opsøger My, har haft fibromyalgi, autoimmune sygdomme, overvægt, fordøjelsessygdomme, slidgigt, knogleskørhed, forhøjet kolesterol, hjertesygdomme, leverskader, kræft, vaccineskader m. fl.
Første gang My helbredte sig selv, var hun 13 år. Igen i det voksne liv måtte hun en gang til helbrede sig selv, og det blev springbrættet til det, hun laver i dag. My’s største mission er at lære mennesket, at deres tilstand er deres ansvar, og man altid har et valg om at træffe en ny beslutning, der kan føre en i en ny retning for at få det bedre, uanset situationen.

My har altid fokus på “det hele menneske”, det vil sige, at hun ser på kroppen i flere lag. Når vi via kost, naturmedicin og tilskud, arbejder med den fysiske krop, er det ligeså vigtigt at tage de mentale processor med i betragtning og kigge ind i, om der er uhensigtsmæssige sider, der skal tages af, så den person, der kommer ud på den anden side, føler sig hel.

Nu at være med på sidste hold “Fra syg til Rask” som kører i oktoerb 2023.
Få –15% på alle ydelser, brug rabatkoden: ditspiritullekompas
Gælder indtil 31. december 2023.

Facebook: https://www.facebook.com/mymelle888/

Del min podcast episode: