#136 Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)?
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#136 Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)? med Anders Witzel
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på tantra. Anabella har inviteret Anders Witzel til en samtale om "Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)?" Anders åbner op for en snak om at være i nuet, at sanse og mærke uden at have et endeligt mål eller formål, andet end at være til i nuet. Nu og nu og nu og nu. Mærk hvad der sker når du er mest tilstede. Og så taler han også om nogle af de fordomme vi almindelige dødelige har, om forskellene i tantra.
Længde ca. 1 time og 23 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Anders Witzel, Terapeut & Tantra massør.

INTRODUKTION:

HVEM ER ANDERS WITZEL?
Tantramassage er blevet mit kald. Men sådan har det ikke altid været. Jeg har været omkring en bacheloruddannelse fra Københavns Universitet i musikvidenskab og idræt, mange år som samtaleterapeut og i det hele taget et akademisk liv med mange tænkte tanker – og ikke så meget krop.

Det var først da jeg fandt tantramassagen som behandlingsform, at alt faldt i hak for mig. Og i dag er det blevet et kald for mig at hjælpe kvinder med at genskabe kontakten til sig selv og deres naturligt feminine, guddommelige væsen. Man kan sige, at jeg hjælper mine klienter til at blive mere sansende. Jeg har gennem årene haft cirka 4000 klienter til forskellige slags behandlinger, men det har været meget overraskende for mig at opleve, hvor langt man kan nå med bare en enkelt tantramassagesession.

Og jeg tror, det er sådan, fordi kroppen både husker, kender vejen til helbredelse og den naturlige tilstand, den er skabt til at være i – og så kan den selv, hvis bare den oplever de rette rammer til processen.
Det har nemlig overrasket mig, at jeg egentlig ikke behøver gøre ret meget. Hvis jeg bare holder rum for min klient, skaber tryghed og tillid, så hendes celler tør give sig hen – så sker helingen helt af sig selv og hun folder sin naturlige, oprindeligt feminine tilstand ud.

Min tantramassør-uddannelse har jeg taget hos Trine Tao, som fokuserer på den taoistiske lære kombineret med den tantriske skole. Det er en filosofi, som ligger fuldstændigt i tråd med mine egne tanker om livet.

Undervejs på min tantriske rejse, har jeg skabt LOTUS TANTRA FESTIVAL, som finder sted hver sommer – og nu også LOTUS HUS i Ejlby på Fyn, hvorfra jeg nu udfolder mit tantriske liv. Hos mig kan du opleve tantramassager, tantriske ophold, blive undervist i tantra (både som enkeltperson og som par), svømme ‘væk’ i mit sansekarbad og komme med på tantrafestival. Og alt dét kan du læse om på

 Jeg glæder mig til at møde dig 🙏🏽❤️

FB: Anders Witzel (Lotus Tantra)

Instagram: @anderswitzel

Website: www.lotustantra.dk

TALK på Aarhus Festuge 29. aug  (klik her, så kommer du direkte til Facebooks begivenhed)

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »