Anabella og Marianne den spirituelle læge
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#148 Den Spirituelle Læge med Marianne Kirkskov
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Spirituelle Læge. Anabella har inviteret Marianne Kirkskov ind til en samtale om, hvordan man som læge, healer, kinesiolog, engle kanal forener alle disse indsigter og håndterer patienter, på en spirituel og energimæssig måde.
Længde ca. 57 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Den Spirituelle Læge Marianne Kirkskov.  

INTRODUKTION:

Marianne Camille Tiffanie Kirkskov er spirituel læge i sit eget firma Stjernebroen gennem 20 år. Alt hendes arbejde kanaliseres fra de højeste guddommelige energier, engle, mestre.

Hun hjælper følsomme og stærke kvinder (og deres familiemedlemmer) med TRYG, MAGISK FORVANDLING fra fastlåsthed i frygt, (skjult) kamp, energiløshed og mangel på mening – til forfrisket ENERGI i en ROLIG krop – med kærlig selvforståelse og en HELT NY FRYDEFULD OPLEVELSE af at være GENKENDT, meningsfuld, “på rette plads” og ENDELIG at høre til i livet. At finde nye rødder og FRYD i et hav af forandring er ikke nemt. Forandringerne påvirker det personlige liv, arbejde, relationer – og kan give energimangel.
Præcis her er der brug for INDVENDIG OPGRADERING af kroppen og energisystemet, og der er brug for nye tanker og ny forståelse af, “hvordan vi hænger sammen”.

Forkerthedsfølelsen forsvinder, vi kan mærke vores autentiske selv – og der er RO i kroppen – samt en kæmpe ny oplevelse af at være FYLDT OP med kærlighed og glæde, på måder som det aldrig er oplevet før.
Opgraderinger skabes via Axishealing, som er den healingsform, Marianne har udviklet gennem de seneste 20 år på basis af klientarbejde samt al hendes viden om krop, sind og energisystem fra alle hendes uddannelser:
speciallæge,
DK-kinesiolog,
spirituel vejleder,
Merlin Sacred Healer,
certificeret NES-behandler.

NB: Marianne kan ikke vælges som “egen læge”, da hun har helliget sig den spirituelle indgangsvinkel i sin private klinik fuldstændig.

FÅ HJÆLP AF MARIANNES BOG: Magiske Hverdagsgudinder (2021) Din guide til at opdage din SANDE KRAFT, opløse din selvmodstand og få RO I KROPPEN med LIVGIVENDE spirituel magi” “Det er NU – midt i verdens kaos – at du har brug for den gudindekraft som du ikke vidste du havde.” Køb bogen her:

LYT TIL GRATIS MEDITATION: Modtag GRATIS guidet, helende meditation med guddommeligt lys og kærlighed: “Bliv næret, mæt og glad – helt ind i det inderste” Vi skaber forbindelse til guddommelig, nærende, lysende nektar – så din tyndtarm og du kan blive mæt i det inderste med PRÆCIS den form for indre næring, som du har brug for! Tyndtarmen er en overset og magisk del af din krop. Det er her alle næringsstoffer fra maden optages, men tyndtarmen er også et sted hvor LYSnæring kan optages. At tilbyde tyndtarmen korrekt næring handler ikke kun om mad… Skriv dig op til Mariannes nyhedsbrev her og få adgang med det samme:

BOOK DIN EGEN PERSONLIGE OPGRADERING, KANALISERING OG HEALING – AMAGER / MIDDELFART / ONLINE:

(book “Anbefalet konsultation”) LÆS HVAD MARIANNES KUNDER SYNES …

Lad os fordybelse os i emnet: Den Spirituelle Læge

En spirituel læge, også kendt som en holistisk læge eller energilæge, er en specialist, der anerkender og behandler mennesket som en helhed – en kompleks blanding af krop, sind og sjæl. Denne type af læge arbejder ud fra den overbevisning, at et menneske ikke blot er summen af sine fysiske dele eller symptomer, men også en dybt sammenhængende organisme, der både påvirkes af og påvirker det omgivende miljø på følelsesmæssige, mentale, spirituelle og energetiske niveauer.

Den spirituelle læge udøver medicin med et bredere perspektiv end den ortodokse læge. De ser på patienten som en helhed og tager højde for, hvordan kropsprocesser, emotioner, tanker og energier indgår i én stor web af interaktioner. For eksempel kan muskelspændinger og organsygdomme være relateret til de følelser og stress, der opbevares i kroppen. Ved at løsne disse fysiske blokeringer kan den spirituelle læge hjælpe med at frigøre tilbageholdte følelser og bringe lindring til både krop og sind.

En central del af en spirituel læges arbejde ligger i deres forståelse af energi. Nogle praktiserer Reiki, andre bruger akupunktur eller chakra-healing – forskellige teknikker, der alle har til formål at manipulere og balancere den livsenergi, som flyder gennem vores krop. At balancere denne energi kan føre til en dyb følelse af ro, velvære og en øget vitalitet.

Når de behandler deres patienter, fokuserer disse læger ikke kun på at behandle sygdommen, men også på at fremme overordnet sundhed og velvære. De omfatter ofte naturlige helbredelsesmetoder, ernæringsvejledning, meditation og stresshåndtering som en del af deres behandlingsplan. Ved at gøre dette kan de hjælpe patienterne med at navigere i deres vej mod helhed og velvære, ved at lære dem at lytte til deres egne kropssignaler og genkende deres indre visdom.

Kernen i det arbejde, en spirituel læge udøver, er en dyb respekt og ærekærlighed for det enkelte individ. De bestræber sig på at opbygge en nærende og støttende atmosfære, hvor helbredelse ikke kun er en fysisk proces, men også en rejse af personlig opdagelse, vækst og transformation. Disse læger ser sundhed som mere end blot fraværet af sygdom – det er en tilstand af fysisk, mental, følelsesmæssig, åndelig og socialt velbefindende, hvor man ikke kun overlever, men trives.

Spirituel Livsstil og Styling Anabella og Tini

#150 Spirituel Livsstil og Styling med Tini Owild

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituel Livsstil og Styling. Anabella har inviteret Tini Owild til en samtale om, hvordan det ydre og det indre hænger sammen og om hvor meget det betyder for vores spirituelle og personlige udvikling og vores personlige rejse, at vi kan se os selv som værende i flow. Så når stilen passer skabes der rum i og omkring os, til at være os selv. Tini fortæller også om vigtigheden i og om bæredygtighed og overforbrug.

Læs mere »
Mama Cacao & Ceremonier Anabella og Camille

#149 Mama Cacao & Ceremonier med Camille Namaste

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Mama Cacao & Ceremonier. Anabella har inviteret Camille Namaste til en samtale om hvad Cacao er, hvad den kan åbne op for og hvordan man kan bruge den i en proces, om den er personlig eller spirituel. Camille åbner op for sin egen rejse med Mama Cacao & Ceremonier, som hun både faciliterer og uddanner andre i.

Læs mere »
Anabella og Marianne den spirituelle læge

#148 Den Spirituelle Læge med Marianne Kirkskov

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Spirituelle Læge. Anabella har inviteret Marianne Kirkskov ind til en samtale om, hvordan man som læge, healer, kinesiolog, engle kanal forener alle disse indsigter og håndterer patienter, på en spirituel og energimæssig måde.

Læs mere »
Quantum Healing

Quantum Healing

Quantum Healing er en holistisk helbredelsesmetode, der kombinerer principper fra kvantefysik og healing for at fremme kroppens evne til at helbrede sig selv. Konceptet bag Quantum Healing blev populariseret af forfatteren og lægen Deepak Chopra i hans bog “Quantum Healing”, der udkom i 1989. Ifølge Chopra forbindes krop og sind på et kvantemekanisk niveau, hvilket betyder at tanker og bevidsthed kan påvirke kroppens fysiske tilstand.

Læs mere »
Anabella og Mette, Matrix reimprinting

#147 Matrix Reimprinting med Mette Barfoed

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Matrix reimprinting. Anabella har inviteret Mette Barfoed ind til en samtale om hvad Matrix reimprinting er, hvordan det bruges og til hvilke emner man kan bruge disse indsigter. Mette guider Anabella ind til sit indre barn i denne episode og giver os et kærligt blik ind i en sårbar oplevelse, som Anabella var udsat for som lille pige.

Læs mere »
Bevidst Livsstil

Bevidst Livsstil

At leve en bevidst livsstil er en konstant rejse, en vandring ind i det endnu uudforskede rum af vores indre verden. Det er en praksis, der involverer mere end blot daglig meditation eller yoga. Det berører hver eneste handling, tanke og følelse i vores liv. Fra de fødevarer, vi vælger at spise, til den måde, vi behandler andre på; fra de ting, vi vælger at forbruge, til de holdninger, vi tager til vores egne indre oplevelser.

Bevidsthed er ikke noget, vi opnår eller ejer. Det er en tilstand, vi dyrker gennem bevidst tilstedeværelse. Det betyder at anerkende, at vi er mere end vores tanker, mere end vores følelser, mere end de roller, vi spiller i det sociale drama. Vi er spirituelle væsener, der har menneskelige oplevelser, fordybet i en evig dans af energi og bevidsthed.

Læs mere »

Del min podcast episode: