Strukturet Vand
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Struktureret Vand NEO
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Struktureret Vand. Karina Gottschalck fortæller om Struktureret Vand, som også hedder NEO vand, der betyder Naturlig Energi Optimering, som er vand der er blevet aktivt igen. Vi taler om hvordan vand bliver struktureret og hvad der gør i vores krop. Vand helbreder, det har vi hørt mange gange, men nu giver det mening, HVORFOR det kan helbrede.
Længde ca. 1 time og 21 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  

INTRODUKTION:

Karina Gottschalck er clairvoyant og holistisk kropsterapeut med mange spændende uddannelser bag sig. Karina driver selv sine 2 klinikker som ligger på Amager. 
Holoshouse er et lille idyllisk bomhus , hvor Karina har indrettet sin klinik byder på Holistisk kropsterapi, som er en sammensat behandling hvor hele kroppen, sjælen og sindet behandles, med det fokus at genskabe kroppens naturlige energibalance. 
Derudover tilbyder Karina Clairvoyance sessioner og sjælerejse transformationer som er gruppe eller 1:1 forløb.
NEO center amager ligger på modsatte side af gaden, og er det helt nye unikke koncept Naturlig Energi Optimering. Behandlingen arbejder med energien fra struktureret vand og er et restitutions redskab der understøtter alle kroppens ubalancer. 
Det er en helt ny måde at tænke på , frekvens energi behandling der arbejder på aura, kroppen, psyken og hjertets energi. 
Karina var den første klinik i Danmark, og har allerede mange succeshistorier. Konceptet er Dansk, og er i en rivende udvikling. I dag er der 13 Neo centre i Danmark og 3 i udlandet. 
 
Karina arbejder med hjertet og hendes “kald” er at forandre verden med den bevidsthed om at alt er energi og alt hænger sammen. 
Vi styre selv kroppens biologi, og Karina arbejder ud fra den overbevisning om at det ALTID er i psyken, barndommens traume , begrænsninger eller overbevisninger vi skal finde nøglen til helbredelse.
At forstå hvorfor sygdommen eller ubalancen er opstået er det første step mod helbredelse siger Karina 
Karina har selv haft kræft i øjet, og det er hendes “selvhelbredende” rejse der i dag er fundamentet i alle hendes behandlinger. 
Se mere på
og

Del min podcast episode: