Krystal Kompasset Anabella og Susanna
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Krystal Kompasset
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Krystaller i et spændende nyt koncept. Jeg taler med Súsanna Vígdá, som fortæller om Krystal Kompasset der er en helt ny måde at bruge krystallernes energi, til at fortælle dig om, hvad du står i nu og hvad du har brug for fokus på. Krystal Kompasset er et Clairvoyant redskab, som båd er præcist og personligt.
Længde ca. 1 time og 30 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  

INTRODUKTION:

Súsanna Vígdá er født og opvokset på Færøerne i en familie, hvor det ”overnaturlige” altid har været en naturlig del af deres hverdag.
Súsanna kom til Danmark i 1986 og har boet her lige siden. Súsanna er blandt andet uddannet inden for smykkebranchen, folkeskolelærer, voksenundervisning og arbejder i dag med spirituel erhvervs- og privat rådgivning/coaching.

Sommeren 2020 fik Súsanna downloadet Krystal Kompasset som er et clairvoyant læseredskab. Krystal Kompasset består af en måtte lavet af kunst læder med et påtrykt gyldent kompas samt 8 chakrasten.
En læsning i Krystal Kompasset giver en dybdegående og spot on læsning til klienten. Hertil er det på én og samme tid simpelt og kompleks. Den er let forståelig for klienten, fordi fremgangsmåden er simpel, visuel og taktil. Og den er kompleks og dyb, for den rummer flere elementer og lag.

Hjemmeside www.vigda.dk

Facebook er https://www.facebook.com/vigda.dk

Del min podcast episode:

Krystal Kompasset Súsanna Vígdá