Det Spirituelle Kompas
Anabella og Monnique

#105 Spiritualiteten i kreativiteten med Monnique Artiqa

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spiritualiteten i kreativiteten. Anabella taler med Monnique Artiqa, der er kunstner og sanger. Vi taler om at finde ind til Spiritualiteten i kreativiteten. Hvordan bliver man inspireret, hvordan åbner man for den kreative kanalisering og hvordan skaber man et rum for at kunne udvikle sig med hverdags rutiner og spirituelle ritualer.

Hør afsnit »
Buddhisme i hverdagen

#104 Buddhisme i hverdagen med Christian Ahner

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Buddhisme i hverdagen. Anabella har inviteret Christian Ahner ind i studiet, for at give et indblik i Buddhismen, hvordan man som ganske almindeligt menneske, med en almindelig hverdag, kan praktisere Buddhisme i hverdagen. Skal man gøre noget specielt eller være noget særligt, for at få det hele til at gå op i hverdagen.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#102 Spirituelle Tanker for Januar 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Januar 2023. Anabella byder indenfor og fortæller om energien for januar, både numerologisk og astrologisk. Få tips til at lave dit eget spirituelle alter med de rigtige urter og olier.

Hør afsnit »
Astrologiske forudsigelser for 2023

#101 Astrologiske forudsigelser for 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Astrologiske forudsigelser for 2023. Anabella har igen år inviteret Tina på besøg, til et kig ind i 2023 med de astrologiske briller og der ligger nu en klar og tydelig analyse klar.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#100 Taknemlighed er Universets højeste frekvens

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Taknemlighed. Episode nr. 100 handler om taknemlighed og den energi der ligger heri. Anabella giver dig 3 øvelser du kan udføre, for at opnå større spirituel og personlig indsigt, som kan skabe grobund for en taknemligheds praksis i dit liv.

Hør afsnit »