Det Spirituelle Kompas
HHAHFM - Kærlighedsproletaren

#126 HHAHFM – Kærlighedsproletaren

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på det kreative element i mennesker. Anabella har inviteret Jonas aka Kærlighedsproletaren til en samtale om at hvad der sker, når vi går fra hovedet ned i kroppen. Jonas tager os med på sin rejse, fra et knust hjerte til at blive Kærlighedsproletaren. Vi kommer rundt omkring og ender i en dyb samtale om det spirituelle menneske.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#125 Spirituelle Tanker for Juni 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2023. Anabella tager dig godt rundt om alt hvad Juni har at byde på. Det er som om, at vi stille og roligt lander – i en urolig verden, hvor forudsigelighed er en saga blot. I juni måned vil universet opfordre dig til at fokusere på at skabe en solid basis for dig selv og dine kære og styrke dine indre kerne. Juni er en tid for at genopbygge og genoprette balancen i din sjæl.

Hør afsnit »
Få Opskriften på at gå fra terminal diagnose til rask

#124 En terminal diagnose blev starten på et bedre liv

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan man kan heale en terminal diagnose. Anabella har inviteret Lykke ind i studiet til en samtale om at være et spirituelt og vibrerende menneske. Lykke har været på en vild healingsrejse i 2 år. En smuk rejse hun siger aldrig slutter. I denne episode fortæller hun os hvad der har hjulpet hende og hvordan hun har ændret hele hendes mindset og i dag føler sig rask.

Hør afsnit »
Anabella og Jette Forventninger skabt af frygt

#123 Forventninger skabt af frygt

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på emnet: Forventninger skabt af frygt. Anabella har inviteret Jette Møller, der er traume behandler og tidligere sygeplejerske på psykiatrisk afsnit på besøg, for at tale om unge mennesker og det enorme pres fra samfundet som de oplever særligt i deres ungdom og ikke mindst alle de forventninger som er skabt ud af frygt og hvor de kommer fra. Det er en helt særlig episode, hvor vi fra start havde en rød tråd, men da emnet begyndte at folde sig ud for os, gik vi dybere ind, end vi lige havde set komme.

Hør afsnit »
Naturens Cirkel

#122 Naturens Cirkel, forbind dig med naturen

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Doreens Møller Holmquists nye bog, Naturens Cirkel. Lær hvordan du kan forbinde dig med naturen. Bogen er et opslagsværk, hvor du kan berige dig med viden om naturen måned for måned.
Lær hvordan naturen ændrer sig, hvad du kan spise fra den, opskrifter og en sang der hører måneden til.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#121 Spirituelle Tanker for Maj 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Maj 2023. Det er endnu en måned med fuldt tryk på energierne.
Vi står midt i det hele. Energi stormen raser omkring os, og vi kan hurtigt blive overvældet og miste fodfæstnet. Astrologisk er der mange ting i spil, som alt i alt, fortæller os at vi skal slippe alle de ting og følelser vi ikke længere skal have med os. Når vi aktivt bruger månes faser, kan vi på en nem og overskuelig måde, få alt det vi brug for. Både af renselses, manifestation og nye ønsker der såes.

Hør afsnit »