Det Spirituelle Kompas
Shamanisme

Shamanisme

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Shamanisme. Hvad vil det sige at leve i et samspil med naturen, at kunne mærke livet på denne side og den åndelige side. Shaman Søren lærer mig om livet som Shaman. Han lærer mig at bygge en tromme, og sammen gennemgår vi ritualer, symboler og betydninger.

Hør afsnit »
Spirituel opvågning

Spirituel Opvågning og Musik

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på et emne, der fylder hos rigtig mange spirituelle mennesker. Spirituel Opvågning, hvornår bliver man som individ bevidst om at der findes en anden og dybere virkelighed og hvornår integrerer og absorberer man så den indsigt. Jeg taler med Sander Stenderup om at vågne, at bruge sin nye indsigt kreativt. Vi taler om meditation og spirituelt inspireret musik.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas

Reiki Healing

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvad Reiki Healing er. Jeg har besøg af Christin Bjergbakke, som er Reiki healer på Mester niveau, som selv uddanner elever. Derudover er Christin forfatter til bogen Channeled Messages of Love and Light, som er kanaliseret ned. Vi taler om traditionen bag Reiki, hvad Reiki er og hvordan det virker.

Hør afsnit »
Dyretelepati

Dyretelepati

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Dyretelepati. Kan mennesker kommunikere med dyr og helt præcist hvordan? Jeg taler med Charlotte Roberg, der kan kommunikere med alle slags dyr. Charlotte sætter ord på hvordan vi hele tiden kommunikerer med dyrene omkring os. Lyt med, hør hvordan Charlotte guider Anabella til at kommunikere med hendes kat Ninja, som har ondt i maven.

Hør afsnit »
De 5 elementer

De 5 elementer

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på teorien om De 5 elementer fra Kinesisk medicin og livsindstilling. Teorien om de fem elementer bygger på forståelsen af traditionel kinesisk medicin, som er princippet i stort set alle alternative behandlingsformer og i akupunktur. I denne podcast taler jeg med Clauss om hvad de 5 elementer er, hvor de findes i os, hvem der er mest hvad og hvordan de opfattes.

Hør afsnit »
Tarotkort og oplæg

Tarotkort og oplæg

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Tarotkort. Jeg taler med Susanne Taylor der ejer Danmarks Tarotkort skole. Vi taler om hvor kortene stammer fra, hvilken tradition der ligger i dem, symboler, oplæg og tolkning. Susanne har selv skabt sine egne kort, som hun laver et oplæg med undervejs.

Hør afsnit »