Det Spirituelle Kompas
#136 Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)?

#136 Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)? med Anders Witzel

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på tantra. Anabella har inviteret Anders Witzel til en samtale om “Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)?” Anders åbner op for en snak om at være i nuet, at sanse og mærke uden at have et endeligt mål eller formål, andet end at være til i nuet. Nu og nu og nu og nu. Mærk hvad der sker når du er mest tilstede. Og så taler han også om nogle af de fordomme vi almindelige dødelige har, om forskellene i tantra.

Hør afsnit »
Sådan skaber du et stærkt Mindset

#135 Sådan skaber du et stærkt Mindset med Claus Markmann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan du skaber et Stærk Mindset og hvad du skal udvikle for at turde gå efter dine inderste mål og drømme.

De fleste ved godt hvad de vil eller hvad de drømmer om. Men få tør gå efter deres inderste mål og drømme. Årsagen kan være manglende tro på sig selv, et begrænset indre selvbillede, masser af begrænsende overbevisninger eller frygt.
Anabella har inviteret en af Danmarks bedste Mindset undervisere ind til en inspirerende samtale om, hvad du skal arbejde med for at styrke dit Mindset, så du tør gå efter dine inderste mål og drømme.

Hør afsnit »
Spirituelle Tanker for august 2023

#134 Spirituelle Tanker for August 2023 med Anabella

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for August 2023. Anabella tager dig godt rundt om alt hvad Venus Retrograd betyder, hvad du kan bruge energiportalen Lions Gate til og hvordan du ærer Lughnasadh. Du kan høre om det numerologiske, astrologiske, om 2 gange SUPER fuldmåne og nymåne, ritualer og ny inspiration til dit spirituelle alter. Samt om NYE spirituelle Cirkler, spirituelle workshops & de to spændende spirituelle Uddannelser.
I denne episode er der spot på Olieblandingen: Venus Visioner.

Hør afsnit »
Anabella og Anja Flow i dit liv

#133 Sådan kan du skabe mere Flow i dit liv med Anja Vintov

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan du kan få mere Flow i dit liv. Anabella har inviteret Anja Vintov ind til en samtale omkring flow og frygt. De to ting hænger nemlig sammen og Anja giver et rigtig godt og dybt indblik i, hvad der skal til, for at du kan få Flow i dit liv.

Hør afsnit »
Anabella og Tove Lucka et spirituelt liv

#132 Et Spirituelt Liv med Tove Lucka

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på at leve et spirituelt liv. Anabella har inviteret Tove Lucka, der er kendt af mange spirituelt interesseret mennesker, ind til en samtale om at leve et spirituelt liv. Tove tager os med på hendes livs rejse med et spirituelt liv, fra optagelse af meditationer på kassette bånd i 80érne til kanalisering af spirituelle redskaber.

Hør afsnit »
Magien ved Numerologi

#131 Magien ved Numerologi med Petri Naviva Phoeniqa

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Numerologi. Anabella har besøg af Petri Naviva Phoeniqa, som er numerolog, terapeut, skyggevejleder, underviser, netværker, iværksætter, hobby-landmand og hjemmemor. Vi taler meget om numerologi, men også om livet som netværker, og en masse mere.

Hør afsnit »