Det Spirituelle Kompas
Nordisk Gudindekraft Anabella og Hanna

#113 Nordisk Gudindekraft med Hannah Snorradóttir

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Nordisk Gudindekraft. Anabella har inviteret forfatter Hanna Snorradóttir, ind til en samtale om de gamle nordiske fortællinger, traditioner, årshjulet og ikke mindst de glemte gudinder, deres energi og kraft .

Hør afsnit »
healingsprocessen Anabella og Lotte

#112 Kroppens betydning for healingsprocessen med Lotte Weaver

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på healingsprocessen og på kroppens betydning for healingsprocessen. Anabella har inviteret Lotte Weaver ind til en samtale, der tager udgangspunkt i Lottes datters stærke psykiske lidelser og hvad det betyder at være diagnoseret med mange sindslidelser og kæmpe sig rask igen, til at fungere i et normalt liv på minimalt medicin.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#111 Spirituelle Tanker for Marts 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Marts 2023. Anabella tager dig godt rundt om alt hvad marts og det spæde forår kan for dig spirituelt. Vi har mange begivenheder i denne måned, så du kan høre om det numerologiske, astrologiske, forårsjævndøgn, ritualer, spirituelt alter, Den nye tid og om elementers mange tegn på en højere frekvens på jorden. Samt om workshops, foredrag og 1:1 forløb.

Hør afsnit »
Drømme Anabella og Pernille

#110 Drømmenes sprog og tydning med Pernille Nederland

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Drømmenes sprog og på hvordan man kan tyde dem. Anabella har inviteret Pernille ind i studiet til en samtale om hvordan vi kan blive mere bevidste om vores drømmes indhold, deres betydninger og dermed få hjælpe redskaber og nye indsigter til vores liv.

Hør afsnit »