Det Spirituelle Kompas
Anabella og Camilla Kreativitet

Kreativitet & Kanalisering

Podcast om Kreativitet, kanalisering og musik. Det Spirituelle Kompas med Anabella har besøg af Camilla Frederiksen, som fortæller om et liv som multikunstner med spirituel kontakt.

Hør afsnit »
EngleMagi podcast

Engle Kontakt & EngleMagi med Sofie Rose

Podcast om Engle Kontakt & EngleMagi.
Det Spirituelle Kompas stiller I denne episode skarpt på Engle og den magiske kontakt. Jeg har besøg af Sofie Rose, som er ekspert indenfor Engleriget & EngleMagi.
Sofie Rose har hele sit liv haft en bevidst kontakt til de kærlige og magiske engle, som er omkring os alle sammen, og hun har arbejdet med at videreformidle englenes magiske energi de sidste 25 år.

Hør afsnit »
Astrologi

Astrologi & Numerologi

Podcast om Astrologi & Numerologi med Anabella & Louise Falkenberg. Vi taler om Astrologi som er hovedtemaet i dag, men hurtigt drejer samtalen sig ind på kombinationen med Numerologi. Louise er en skarp formidler, der har gennemskuet at Astrologi og Numerologi er to sider af samme sag. Hør hvordan hun kombinerer dem og kaster en masse guldkorn fra sig.

Hør afsnit »
Holistisk behandler

Holistisk Behandler & RAB Ordning

Podcast om at være Holistisk behandler. Denne episode stiller skarpt på hvad det vil sige at være en Holistisk behandler, hvad alternativ behandling er. Jeg har besøg af Majbritt, som deler ud af sin erfaring og viden.

Hør afsnit »