Stærk Spirituel Business
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#127 Sådan skaber du en Stærk Spirituel Business med Maja Lykke
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan man skaber en Stærk Spirituel Business. Rigtig mange drømmer om at leve af deres ideer, evner og livsformål, men mange kæmper for at bryde igennem muren. At være selvstændig kan være en hård nød at knække, derfor har Anabella inviteret Maja Lykke ind til en inspirerende samtale om, hvad der skal til, for at lykkedes med at skabe et solidt fundament, så marketing bliver nemmere og sjovere.
Længde ca. 1 time og 53 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Maja Lykke, Businessmentor, som fortæller os hvordan man skaber en stærk spirituel business.

INTRODUKTION:

LAD MIG PRÆSENTERE MIG SELV JEG ER DIN BUSINESSMENTOR MED EN UNIK BOLCHE-BLANDING AF ERFARINGER OG TITLER

Jeg er hende med de meget modsatrettede titler såsom: Giga resultatorienteret salgshaj igennem 27 år < > empatisk, medfølende psykoterapeut, coach og Thetahealer < > kæmpe Bob Proctor mindset-fan.

Jeg hjælper dig med at forløse alt dit “gamle shit”, der står i vejen for dit salg, dine drømmeresultater og generelt blokerer og spænder ben for dig i livet.
Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.
Jeg er også (grundet den der lidt ding dong underlige bolche-blanding) hende, som lærer dig at opbygge et stærkt og salgsbart grundfundament i din forretning, sælge dine forløb og ydelser på en måde, der føles virkelig godt indeni dig og skabe en økonomisk forretning som du kan leve rigtig godt af – nu og i fremtiden.

Efter et forløb hos mig, vil salg slet ikke føles som salg. Men tro mig – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

https://majalykke.dk/sales-empowerment 

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »