Transformationens vej med Martin Hejlesen Jensen
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#155 Transformationens vej med Martin Hejlesen Jensen
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Transformationens vej. Anabella har inviteret Martin Hejlesen ind i studiet til en samtale om hvordan man som menneske kan transformere sig og hvad der skal til. Martin har været igennem en vild maskine af modvind i sit liv, efter hans bog blev lanceret i 2015. Martin fortæller om hvad Astrologi, Tankefeltterapi og sundhed kan sammen. Anabella kommer igennem den store tur med tapping, for at finde ind til årsagen af uretfærdighed, som har givet sig udtryk på jobbet.
Længde ca. 2 timer og 6 minutter

I denne episode har jeg besøg af Martin Hejlesen Jensen, Meta Sundheds ekspert, Tankefeltterapeut og Astrolog

INTRODUKTION:

Martin har i mange år interesseret sig for det hele menneske.

Han har gennem årene oparbejdet en lang række kompetencer indenfor sit felt, som han nyder at give videre til andre på en absolut ydmyg, men samtidig super virkningsfuld måde, hvor du som menneske er i centrum, og hvor du bliver set og hørt lige præcis der, hvor du er i livet. Det gør, at du med garanti rykker dig, uanset hvilke forudsætninger du kommer med.

Han bliver rost til skyerne for at være en knivskarp formidler & behandler, en nærværende og tillidsskabende “lytter” og ikke mindst så er han sig selv 100%, hvilket skaber et trygt, autentisk og intimt behandlings samt undervisningsmiljø.

Martin har også skabt en ny slags session/behandling, hvor han kombinerer flere kompetenceområder som Tankefeltterapi, Metasundhed og astrologi i en holistisk og helstøbt tilgang til de fysiske, følelsesmæssige og energetiske ubalancer og processer.

Martins tilgange og forståelser for processerne er meget dybdegående, og det er enormt spændende at få de perspektiver med, og også at blive udfordret kærligt på ens blindspots.

Martin, der i sig selv er en fantastisk person, så varm og rar og favnende. Og så selvfølgelig behandlingen eller undervisningen, der er knivskarp og kompetent, og hvor man både gennemgår tidens temaer og udfordringer fra et META-sundheds perspektiv, et astrologisk perspektiv, og så forløse det låste via Tankefeltterapi, er virkelig en oplevelsesrigt investering du kan gøre for dig selv.

Tilmeld dig Martins nyhedsbrev og få en smagsprøve på sin bog “Kroppens celler husker alt”: newwave.simplero.com/page/350151-list-signup1

Metasudhedsspecialist og Energibehandler Martin Hejlesen Jensen

http://www.martinhejlesen.dk/ 

Magiastrologen

http://www.magiastrologen.dk/

Find Martin på de sociale medier

https://www.facebook.com/martin.h.jensen.108/

https://www.facebook.com/MartinHejlesenMETASpecialist/

Lad os dykke ned i hvad Transformationens vej handler om. 

“Transformationens vej” fra et astrologisk perspektiv:

Astrologi beskæftiger sig med hvordan himmelske legemer som planeter og stjernetegn kan have indflydelse på menneskeliv. Transformationens vej i en astrologisk kontekst refererer til de personlige ændringer og udvikling, som et individ gennemgår gennem livets faser, som kan afspejles i deres horoskop. Denne vej kan blive set som en evolution af sjælen, der udfolder sig gennem de forskellige astrologiske huse og transitter.

For eksempel, når en person gennemlever Saturn Return – en periode som sker ca. hver 29. år, når Saturn vender tilbage til sin placering ved personens fødsel – kan denne tid ofte blive anset for en tid med stor transformation, hvor livslektioner kommer i fokus, og individet opfordres til at vokse og modnes.

Transformationens vej kan også hænge sammen med progressioner og solaretur, som er andre astrologiske teknikker til at forudsige og forstå individets personlige vækst og forandringer.

Fra et meta-sundheds perspektiv:
Meta-sundhed er en holistisk tilgang til sundhed og velvære, som fokuserer på forholdet mellem sind, krop og sociale faktorer i udviklingen af sygdomme og deres helbredelse. Den betragter sygdom som en bio-logisk reaktion på en uventet, emotionelt belastende oplevelse og søger at adressere de underliggende årsager bag fysiske symptomer.

Transformationens vej, i en meta-sundheds kontekst, refererer til en rejse mod dybtgående helbredelse og selvindsigt. Denne vej involverer ofte at identificere og arbejde igennem de emotionelle konflikter og traumer, der ligger til grund for fysiske symptomer eller sygdom. Det involverer en proces med selvopdagelse, hvor et individ lærer at lytte til kroppens signaler, forstå de emotionelle mønstre der påvirker deres sundhed, og transformere disse mønstre til en mere positiv tilstand af væren.

For eksempel, hvis nogen oplever konstant stress og derefter udvikler en relateret helbredsforstyrrelse, ville meta-sundhed tilgangen være at udforske og forstå de dybere psykologiske årsager til stressen og lære metoder til at frigive og transformere disse spændinger.

I begge tilgange, astrologisk og meta-sundhed, er transformationens vej en dyb, ofte udfordrende, men til sidst berigende proces, hvor agtpågivenhed, tålmodighed og en vilje til at konfrontere og arbejde igennem personlige skygger og barrierer er nødvendige. Det er en rejse mod større selvbevidsthed, heling og, i sidste ende, personlig opfyldelse.

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »