Det Spirituelle Kompas
Taume og Traumeforløsning

#17 Traumeforløsning

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Traumeforløsning. Jeg har besøg af Jette Møller, som oprindeligt er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med sensitive mennesker de sidste 20 år. Jette er virkelig god til at se ind til menneskets kerne. I denne episode ‘ser’ hun mig og det er vildt hvordan det forløser blokeringer og traumer inden i mig. Det var noget af en særlig og vild oplevelse. Tag med på visualiseringen undervejs.

Hør afsnit »
Hoodoo, hekseri og Spells

#16 Hoodoo, Hekseri & Spells

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Hoodoo, Hekseri og Spell. Jeg har mødt en af Danmarks eneste Hoodoo præstinder, der praktiserer heksemagien. MadamHoodoo er en aktiv og lys heks. Hun arbejder KUN med den lyse healende energi. Hun laver mange forskellige spells for sine kunder og i denne episode er vi med, når hun laver en spell på Det Spirituelle Kompas.

Hør afsnit »
Naturterapi Anabella og Marianne

#15 Naturterapi & Vega-Test

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Naturterapi og selvhelbredelse. Jeg har besøg af Marianne Wamberg, der til dagligt er at finde i sin klinik “BalanceGuiden” på Amager. Marianne er super skarp til at fortælle om hvordan man får kroppen og psyken tilbage på rette vej, via Naturterapi.

Hør afsnit »
Regressionsterapi

#14 Regressionsterapi

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Regressionsterapi. Jeg har besøg af Kristina, som er uddannelsesleder af egen regressionsterapi uddannelse i hendes virksomhed Prinsesse Slottet. Vi taler om tidligere liv, karma, at få ryddet op i sit inde og at omfavne det liv man lever.

Hør afsnit »