Det Spirituelle Kompas
Månefaser og Månemagi

#39 Månefaser & Månemagi

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Månefaser og Månemagi. Jeg taler med Helle Luna om alle månens faser, hvad de betyder og hvordan vi kan bruge månens faser aktivt, når vi planlægger ting i vores private og professionelle kalender. Vi taler om Nymåne, aftagende måne, fuldmåne, sort måne og tiltagende måne.
Vi taler om månens mange navne og om Helle Lunas månekalender, der visuelt forkæler øjet og den danner et smukt overblik over året.

Hør afsnit »
Yin Yoga

#37 Yin Yoga & den Feminine Power

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Yin Yoga og poesi. Ina Hass har lavet den smukkeste bog, hvor hun kombinerer Yin yogaens langsommelighed med poesiens smukke univers. Kroppen og sindet får en fællesnævner med dybde og ro. Ina fortæller om Yin Yoga og hun reciterer nogle af sine digte undervejs.

Hør afsnit »
Om at gå vejen

#36 Om at gå vejen

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på det at gå vejen. Vi mennesker har så mange indsigter og meninger om alt. Nogle udsagn bliver vi selv nødt til at gå, for at tage vores egen medicin og for at være tro mod os selv. Jeg taler med Abigaele Frost om at turde gå vejen.

Hør afsnit »
Din Sjæl Marzia Techau

#35 Din Sjæl, Dit Liv

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Marzia Techaus nye bog Din Sjæl, dit liv. Vi taler om hvordan man går til den åndelige verden, hvad der er af redskaber, muligheder og indgange. Marzia deler generøst ud af sin viden og sine spirituelle indsigter. Vi taler om forskning i healing og resultater, fagbegreber indenfor den spirituelle verden og en masse super spændende områder af spiritualitet.

Hør afsnit »
Lydhealing Anabella og Tina Marie

#34 Lydhealing

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Lydhealing. Jeg taler med Tina Marie Nielsen om hvad Lydhealing er, hvordan lyd arbejder i vores kroppe og sind. Vi taler om Gong bad, Syngeskåle og vindspil. Tina Marie Spiller en smuk lydhealing for os, så vi kan høre den smukkeste højt vibrerende musik.

Hør afsnit »