Anabella og Isabella Feng Shui Kompasset
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#115 Feng Shui Kompasset med Isabella Kreutzfelt
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Kompas Feng Shui. Anabella har inviteret Isabella ind til en samtale om almindelig Feng Shui og Feng Shui Kompasset.
Længde ca. 1 time og 57 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Isabella Kreutzfelt, som er Feng Shui konsulent og ekspert i Feng Shui Kompasset. 

INTRODUKTION:

Jeg hedder Isabella Kreutzfeldt, er 42 år, mor til en dreng på 8 år og en pige på 5 år, mine to små lærermestre og min største kærlighed.
Jeg har arbejdet professionelt med Feng Shui siden 2010, og det er gaven der bliver ved med at give.

Det var lidt tilfældigt at jeg stødte på Feng Shui tilbage i 2001 (hvis man tror på tilfældigheder), og jeg mærkede straks et kald og en kæmpe nysgerrighed, og fornemmede også meget hurtigt, hvor powerfuldt et redskab det er ift at skabe det liv man gerne vil leve.

Da jeg stødte på Feng Shui, var jeg selv et sted med en masse tvivl.
⁃ Tvivl om karriereretning.
⁃ Havde aldrig haft en seriøs kæreste
⁃ Pengeissues
bare for at nævne nogle stykker, men alt det fik Feng Shui hurtigt ændret på, i takt med at jeg begyndte at bruge principperne på mig selv.

Min passion for Feng Shui, og det at forstå den ældgamle kinesiske indretnings filosofi, har bragt mig vidt omkring i indland og udland, og visdommen bliver stadig ved med at åbne sig op for mig, og afslører nye lag og sider af sig selv som, hverken jeg eller andre har udforsket endnu.
I skrivende stund har jeg netop for kun få dage siden, opdaget nye sammenhængende og nye lag som jeg glæder mig til at udforske meget mere.

Udover alle Feng Shui uddannelserne, er jeg også uddannet dekoratør, og har 10 års erfaring fra møbelbranchen, en grunduddannelse indenfor farvepsykologi, uddannet Reiki Healer, og sidst men absolut ikke mindst, så er jeg også uddannet numerolog.

Det er især kombinationen af Feng Shui og Numerologi, der optager mig meget lige nu.

Noget af det jeg er aller mest passioneret af, er frihed.
At skabe det liv du gerne vil leve, (i lige præcis den udgave, der er den rigtige for dig), er for mig den ultimative frihed.

Feng Shui og Numerologi er efter min mening, de mest effektive redskaber til netop det.

Jeg tilbyder sessioner i både Feng Shui og Numerologi, (eller en kombi), til både private og virksomheder, og derudover underviser jeg i Feng Shui på alt lige fra Gratis Masterclasses, små mini kurser til længere forløb og uddannelser.

Er du blevet nysgerrig efter at lære mere, så finder du mig her:

Hjemmeside: www.isabellakreutzfeldt.com
Instagram: @isabellakreutzfeldt
Facebookside: Essential Living by Isabella Kreutzfeldt
Gratis Facebook club: Essential Living Club

Del min podcast episode: