Anabella og Mannah
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Sjælevenner, Numerologi for børn
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på børnebogen Sjælevenner, Numerologi for børn. Mannah Margueritte er forfatteren bag og i denne episode gennemgår vi bogen og alle grundvibrationerne i børnehøjde.
Længde ca. 2 timer og 18 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Mannah Margueritte Floor Sommer, som er uddannet Klassisk Numerolog og med sin pædagogiske baggrund har hun begået en GENISTREG af en Børnebog.

INTRODUKTION:

Mannah Margueritte er uddannet klassisk numerolog og pædagog. Mannah har forenet disse uddannelser i et nyt magisk og lærerigt Univers: Sjælevenner, hvor hun kærligt guider både børn og voksne ind i forståelsen af at vi alle er forskellige, men også ens.

Ingen er født uden styrker – Ingen uden svagheder.

”Når du som forældre kender dit barns medfødte kvaliteter, har du mulighed for at imødekomme dit barn på et helt nyt niveau, hvilket vil bidrage til øget selvværd og dermed højere livskvalitet for dit barn, både nu og i fremtiden”                                               Citat: Mannah Margueritte

Missionen med Sjælevennernes Univers

Mannah Margueritte bor på Fyn, hvorfra hun driver egen virksomhed som numerolog med speciale i forældre og børn. Hun arbejder hver dag for at skabe mere lys og kærlighed særligt til jordens børn. Hendes seneste påfund til dette arbejde er Universet; Sjælevenner. Mannah drømmer om at udvide Universet med bl.a. bamser, film, App, kortsæt og selvfølgelig flere bøger, som alt sammen har til formål at støtte barnets følelsesmæssige udvikling. 

Formål, Børn:

  • At barnet kan spejle sig i sin egen sjæleven.
  • At barnet får hjælp til at sætte ord på sine følelser og oplevelser.
  • At barnet får en forståelse for, at vi er forskellige, men også ens.

Formål, Forældre:

  • At voksne kan lære, hvilke medfødte kvaliteter og egenskaber

             barnet har med sig og hermed støtte den naturlige udvikling af disse.

  • At voksne kan imødekomme barnet bedst muligt.
  • At voksne kan få en øget forståelse for barnets adfærd.

Uddrag fra bogen:

”Her fra regnbuen kan I se ned til planeten Jorden. På Jorden bor de sødeste menneskebørn; de har også en mission i livet, ligesom jer. Det er jeres mission

at støtte og guide menneskebørnene hen mod deres mission. Krystallen er portalen mellem jer og børnene. Portalen åbner sig, når jeres menneskebørn siger dette mantra: LYT TIL DIT HJERTE

Denne bog er skrevet med ønsket om, at dit barn må udleve ethvert iboende potentiale med et sundt selvværd og kærlig forbindelse til hjertet, som er sjælens sande vejviser.

Ønsker du en dybdegående og unik numerologisk tolkning af dig eller dit barn, skal du booke en session hos Mannah Margueritte.

Se mere om Mannah Margueritte og hendes virke på:

Du er også velkommen til at downloade min GRATIS forældreGuide. Følg linket herunder:

https://mannahmargueritte.com/energiguide/

Del min podcast episode: