Taume og Traumeforløsning
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Traumeforløsning
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Traumeforløsning. Jeg har besøg af Jette Møller, som oprindeligt er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med sensitive mennesker de sidste 20 år. Jette er virkelig god til at se ind til menneskets kerne. I denne episode 'ser' hun mig og det er vildt hvordan det forløser blokeringer og traumer inden i mig. Det var noget af en særlig og vild oplevelse. Tag med på visualiseringen undervejs.
Længde ca. 1 time og 24 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  Jette Møller der arbejder med Traumeforløsning.

INTRODUKTION:

Jeg hedder Jette og er Psykoterapeut. Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i psykiatrien fra 1994-2016. Jeg har altid haft en indre viden om, at der var andre veje man kunne gå for at hjælpe mennesker til at mærke deres frihed og indre stemme. Jeg hjælper derfor med at forløse chok og traumer, som danner vores mønstre og overbevisninger. Frygt er en tro følgesvend når vi har chok og traumer. Og den forsvinder når de forløses, så vi kam mærke og tænke i frihed og ro.
 
78677315 3256280781076524 3046959677930733568 n.jpg? nc cat=103&ccb=1 3& nc sid=1eb0c7& nc ohc=tpOvs2z3S 8AX84YyBO& nc ad=z m& nc cid=0& nc ht=scontent cph2 1
Man oplever stor indre glæde og en lethed som gør at man bare ER og man bare er NOK.
Jeg bruger ligeledes min clairvoyante del. Jeg mærker hvordan andre har det fysisk og det gør at vi hurtig kommer til kernen.
Jeg mener og tror på, at vi er støttet og hjulpet. Jeg mærker mine guider så tydeligt og de hjælper med at vise , hvor det “bøvler”.
Jeg har i 5 år hjulpet rigtig mange med diagnoser, som angst, OCD, depression, borderline, svære traumer fra uheld, barndom, incest, overfald, krig mm. Både børn, unge og voksne- i Danmark og udland. Jeg ELSKER at se mennesker forandre allerede efter første besøg.
 
Jeg var SÅ beæret over at fantastiske Anabella inviterede mig til en podcast og jeg håber i vil nyde og få lidt viden med på vejen.
 
Min hjemmeside er www.jettemoeller.dk
 
Min spirituelle side på Facebook er Vingestrejf

Del min podcast episode: