Det Spirituelle Kompas
spirituelle tanker

#89 Spirituelle Tanker for November 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Månedens energi. Spirituelle Tanker for November 2022 er en samling og fortolkning over hvad vi Numerologisk og Astrologisk kommer igennem i denne måned. Hør hvilke olier og krystaller du kan bruge for at blive bedst muligt støttet.

Hør afsnit »
Kend din Sjæletype

#88 Kend din Sjæletype

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på bogen Kend din Sjæletype af Teresa Thaning. Anabella og Teresa taler om hvad sjælen er og hvor vi kommer fra. Vi taler også om Karma begrebet, før vi dykker ned i den kæmpe erfaring Teresa har fået indsigt i, som er det grundlæggende for hendes fantastiske forfatterskab. Disse bøger bør stå på enhver spirituel hylde og være her vi henter vores spirituelle indsigter.

Hør afsnit »
doterra

#87 SÆRAFSNIT dōTERRAs Efterårs Event

SÆRAFSNIT af Det Spirituelle Kompas
Anabella har inviteret Malene Vinzenzi, som sammen har Podcasten: Livsglæde og Olier. I dette særafsnit fortæller de her om dōTERRA – Vejle Together Autumn 2022
Nu er det nemlig snart tid til dōTERRAs Efterårs Event i Danmark.
Vi har samlet en flok inspirerende og passionerede talere i år.

Hør afsnit »
Energi og Spirituelle Redskaber

#86 Energi og Spirituelle Redskaber

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Energi og Spirituelle Redskaber. Anabella taler med Jette Holm, der er forfatter til 15 bøger, grundlægger af flere uddannelser og så er hun ekspert indenfor ALLE typer af spirituelle værktøjer. Lyt med og få nogle gode råd og vejledning til hvordan du kan transformere dit liv med en spirituel indsigt.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#85 Spirituelle Tanker for Oktober

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Oktober energien. Spirituelle Tanker for Oktober 2022 er en samling og fortolkning over hvad vi Numerologisk og Astrologisk kommer igennem i denne måned. Hør hvilke olier og krystaller du kan bruge for at blive bedst muligt støttet.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas

#84 Spirituelle Tanker for September 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på September energien. Spirituelle Tanker for September 2022 er en samling og fortolkning over hvad vi Numerologisk og Astrologisk kommer igennem i denne måned. Hør hvilke olier og krystaller du kan bruge for at blive bedst muligt støttet.

Hør afsnit »