Clairvoyance uddannelse anabella

Clairvoyance uddannelse

Bliv Certificeret Clairvoyant - Next Level

Lær at mestre din egen intuition og brug dine spirituelle redskaber

Clairvoyance uddannelse

Clairvoyance Uddannelsen med Anabella

Hvad er Next Level

Clairvoyance Uddannelse - Next Level

Med uddannelsen som Clairvoyant Next Level, vil du finde dit eget særlige talent og speciale, indenfor Clairvoyance. Du vil blive guidet, oplært og trænet i at bruge dine medfødte spirituelle evner og kræfter.

Du vil mestre:
Energi værktøjer
Clairvoyant læsning
Psykometri
Åndelig kommunikation
Kanalisering
Energi healing
Englekort

Next Level er til dig:
Der gerne vil være Clairvoyant
Dig der gerne vil have et fagligt løft
og et seriøst spirituel netværk & fællesskab.

Er du Clairvoyant?

Clairvoyance er et spirituelt redskab, som har fokus på at bruge sine sanser og dermed kan aflæse et andet menneske intuitivt. Men hvad er Clairvoyance også? I dette blog indlæg forsøger jeg at give flere bud på hvad Clairvoyance er. Måske kan du finde god ny inspiration eller få sat ord, på ting du i forevejen mærker og føler.

Hvordan fungerer den 6 sans indenfor clairvoyance?

Når man taler om clairvoyance, er det normalt at forstå det som en form for ekstrasensorisk opfattelse, der giver en person mulighed for at opfatte information om en person, et objekt, et sted eller en begivenhed uden at bruge de almindelige fem sanser. Dette kan inkludere at opfatte synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, der er ude af tråd med den fysiske verden.

Forklaring af synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, der er ude af tråd med den fysiske verden.

Når man taler om synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, der er ude af tråd med den fysiske verden, refererer man normalt til opfattelser, der ikke kan forklares af de almindelige fem sanser (syn, hørelse, berøring, lugt og smag).

For eksempel kan en person, der hævder at have clairvoyante evner, se et billede af en person, der er langt væk eller har oplevet noget, som den clairvoyante person ikke kunne have vidst om på forhånd. Det kan også inkludere at høre lyde eller stemmer, der ikke kan forklares af omgivelserne, eller at føle følelser eller fornemmelser, der ikke kan forklares af den fysiske verden.

Hvad er Clairvoyance

Ordet “clairvoyance” kommer fra fransk og betyder “klarsyn”. Clairvoyance kan involvere forskellige former for opfattelse, herunder synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, som er uafhængige af de almindelige sanser. En person, der siges at have clairvoyante evner, kan opfatte information på en måde, der ikke kan forklares gennem almindelige videnskabelige metoder.

Clairvoyante evner, er en evne til at opfatte information på en måde, der er uafhængig af de almindelige fem sanser.
Dette kan inkludere at opfatte synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, der er ude af tråd med den fysiske verden.

For eksempel kan en clairvoyant nogle gange se en vision af en begivenhed, der finder sted i fremtiden eller se billeder eller symboler, der repræsenterer en persons liv eller en situation.
De kan nogle gange også mærke følelser eller stemninger, der er til stede i et rum eller knyttet til en person, som de ikke kan forklare gennem almindelige videnskabelige metoder.

Clairvoyance uddannelse

Uddannelsen til Certificeret Clairvoyant - Next Level

Uddannelsen er en Hands-on uddannelse, hvor du lærer en masse forskellige clairvoyance teknikker, og du vil have rum til at forfine de teknikker du mestre.

Indenfor Clairvoyance findes der et stort udvalg af teknikker, som vi skal øve. Du vil finde ud af, at du ikke kan mestre alle former, teknikker og øvelser.

Formålet med Uddannelsen er, at lade dig komme på Next Level. 

Du vil modtage åndsvidenskabs teori, så din base og din viden, stammer fra de overleveringer og overbevisninger, vi arbejder ud fra. 

Du vil udvikle dig fra et klart, rent og åndeligt sted. 

Hvilke Clairvoyance teknikker skal vi igennem på Clairvoyance Uddannelsen?

Der er mange forskellige clairvoyante teknikker, og de kan variere afhængigt af den enkelte clairvoyants metoder og præferencer. Her er en oversigt over nogle af de mest almindelige clairvoyante teknikker:

 • Indre billedværk: At danne indre billeder er en clairvoyant teknik, der involverer at visualisere og modtage billeder og symboler fra den åndelige verden.
 • Kanalisering: At kanalisere betyder at modtage budskaber og information fra den åndelige verden gennem kommunikation med ånder, guider og vejledere.

 • Tarot og andre orakelkort: Tarot- og orakelkort kan bruges som et værktøj til at modtage clairvoyante budskaber og forståelse af situationer.

 • Pendulering: Pendulering er en teknik, hvor man bruger en pendul eller en anden vægt til at modtage ja- og nej-svar på spørgsmål.

 • Earth Healing og andre healingmetoder: Earth Healing og andre healingmetoder kan hjælpe med at åbne op for den clairvoyante forbindelse og modtage budskaber fra den åndelige verden.

 • Trance-kanalisering: Trance-kanalisering indebærer at gå ind i en trance-lignende tilstand og tillade en åndelig guide at tale gennem en person.

Redskaber til uddannelsen

Undervejs i uddannelsen, lærer du en masse forskellige clairvoyance teknikker. 

Du har også mulighed for at have fysiske redskaber, såsom krystaller, røgelse mv. hvis det hjælper dig, men det er ikke et krav, da du vil få solid faglig viden, der får dig til at stå stærkt i dig selv. 

Du modtager også en fysisk manual, som er skrevet i et let sprog, som du altid kan slå op i, så du er sikker på dine teorier og metoder. 

Du får en notesbog udleveret, som du skal bruge til at opsamle viden, erfaringer og kanaliseret budskaber. 

Clairvoyance teknikker

Der er mange forskellige clairvoyance teknikker, og det kan variere, hvilke teknikker en clairvoyant praktiserer og foretrækker. Nogle af de mest almindelige clairvoyance teknikker inkluderer:

 • Clairvoyant reading:
  En teknik, hvor en clairvoyant bruger deres intuitive evner til at modtage information om en person, situation eller spørgsmål.
 • Aura læsning:
  En teknik, hvor en clairvoyant læser og fortolker energien i en persons aura eller energifelt.

 • Tarot og andre divinationsmetoder:
  En teknik, hvor en clairvoyant bruger kort eller andre divinationsmetoder til at modtage budskaber og vejledning.

 • Psykometri:
  En teknik, hvor en clairvoyant modtager information ved at holde en genstand, der tilhører en person eller situation.

 • Remote viewing:
  En teknik, hvor en clairvoyant bruger deres intuitive evner til at se og modtage information om en fjern eller usynlig placering eller person.

 • Åndelig kommunikation:
  En teknik, hvor en clairvoyant kommunikerer med ånder, guider eller andre ikke-fysiske væsener for at modtage information eller vejledning.

 • Drømmetydning:
  En teknik, hvor en clairvoyant fortolker symboler og budskaber i drømme for at give indsigt eller vejledning.

 • Kanalisering:
  En teknik, hvor en clairvoyant fungerer som en kanal for åndelige væsener eller energier for at modtage information eller vejledning.

 • Intuitiv coaching:
  En teknik, hvor en clairvoyant bruger deres intuitive evner til at coache en person i deres personlige eller professionelle liv.

 • Energi healing:
  En teknik, hvor en clairvoyant bruger deres intuitive evner til at finde og helbrede blokeringer i en persons energifelt

Clairvoyance uddannelse

De tidligere studerende siger

Hold 1 - 2023

NEXT LEVEL hold 1

Kristina: 

At sætte ord på mit forløb hos Anabella er sværere end svært, for hvordan omformer man alle de oplevelser, følelser, magiske øjeblikke, væksten vi har været igennem og alt der imellem til ord.

Anabella er unik i det hun gør bla. fordi at hun formår at se hele dig, selv i en gruppe af flere.

Anabella er proppet med viden og deler rundhåndet ud af den. Vi har på uddannelsen være igennem alle de måder hvorpå man kan være clairvoyant så vi til sidst kunne finde den vej der passer til præcis den vi er hver især.
Det rum Anabella holder er trygt og professionelt og sjældent er jeg blevet guidet og skubbet så kærligt og fast som Anabella formår at gøre det – altsammen for at jeg kunne lægge mit ego på hylden og se hvad der gemte sig bag.

Ved sidste modul brugte Anabella tid på at tale om forretning/business og også her har Anabella rigtig meget erfaring og viden så man bliver klædt godt på at starte sin karriere som clairvoyant.
Selv her hvor vi er færdige står Anabella til rådighed med peptalks, viden, erfaring og kæmpe krammere.

Aldrig har jeg haft en lærer der har troet så ægte på mig og heppet så hårdt som Anabella har gjort og stadig gør.

IMG 3848
IMG 3274

Jeg har ikke ord for hvad det her forløb betyder for mig og jeg er evig taknemmelig for at have oplevet den vækst jeg har været igennem med Anabella som guide – hun er hamrende dygtig og får mine varmeste anbefalinger

Anja
IMG 3279

Anja:
Din professionelle og hjertelige tilgang til mig og os på holdet, har været skarp og fokuseret og efterladt os ligesådan, skarpe og fokuserede! Du har (gen)tændt lys i os alle, heppet og skubbet i lige doser, proppet os med visdom og formået at få 5 vidt forskellige personer sammen i samme retning, nemlig til at blive den bedste version af os selv som clairvoyante rådgivere.

Af hjertet tak for at skubbe kærligt men bestemt til mig så mine clairvoyante evner har udfoldet sig på så smuk en måde. Du var aldrig i tvivl når jeg selv var det men til gengæld heppet dobbelt op og udfordret mig til at yde mit bedste.
Anabella, du er et givende, vidende og gavmildt menneske, med flair for at lære fra dig, samtidig med at være omsorgsfuld, empatisk og fuld af smil og de største krammere!
Jeg valgte helt rigtigt ift. at videreudvikle mine evner hos dig på Next Level Clairvoyance uddannelsen.
Tak for dig Anabella Englefjer 🪶

Anne: 

Jeg er glad for, at jeg valgte at tage next level claivoyance uddannelsen hos Anabella. Det har virkelig været en helt fantastisk rejse!
Anabella forstår at sætte gode rammer for undervisning, hun sætter sig ind i sine studerendes unikke egenskaber og hjælper med at udvikle dem bedst muligt.
Selvom vi nu er færdig uddannet, så slipper Anabella os ikke helt, jeg låner et af hendes rum i klinikken, til at starte min egen personlige rejse som clairvoyant rådgiver.
Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på earth healer uddannelsen til foråret.
Tak for dig Anabella. ❤️

Anne
Clairvoyance uddannelse

Datoerne & Modulerne

HOLD 3 – 2024 starter: Uge 37

Alle mødegange på moduler er kl.: 10:00 – 16:00
Trænings Tirsdage er 18:00-20:00.

Modul 1 – Introduktion til Clairvoyance og Åndsvidenskab
Lørdag d. 14. september
Søndag d. 15. september
Trænings Tirsdag d. 17. september

Modul 2 – Intuition, psykisk udvikling og
Kommunikation

Lørdag d. 19. oktober
Søndag d. 20. oktober
Trænings Tirsdag d. 22. oktober

Modul 3 – Intuition, psykisk udvikling,
Healing, Englekort, Tarot,
Psykometri
Lørdag d. 16. november
Søndag d. 17. november
Trænings Tirsdag d. 19. november

Modul 4 – Intuition, Platform og psykisk udvikling
Lørdag d. 14. december
Søndag d. 15. december
Trænings Tirsdag d. 17. december

Modul 5 – Intuition og psykisk udvikling
Lørdag d. 18. januar
Søndag d. 19. januar
Trænings Tirsdag d. 21. januar

Modul 6 – Klientarbejde, Etik og ansvarlighed. Forretningsudvikling
Lørdag d. 1. februar
Søndag d. 2. februar
Tirsdag d. 4. februar Eksamen & Certificering

For at få Next Level certificering, påkræves det at du deltager alle weekender & Trænings Tirsdage.

Certificering af Holdet tirsdag d. 4. februar 2024 kl. 20:00 med fest & hygge

Du kan med fordel tilmelde dig Meditations Cirklen, som er lige før vores fælles Trænings Tirsdage. Cirklen vil hjælpe dig med at få en god meditations rutine.

Clairvoyance NEXT LEVEL uddannelsen, er designet til at vare over seks intense moduler, der strækker sig over seks weekender.
Denne omfattende og specialiserede uddannelse fokuserer på at finde og udvikle dit eget unikke talent inden for clairvoyance. Gennem arenaer som energiværktøjer, clairvoyant læsning, psykometri, åndelig kommunikation, kanalisering, energihealing og englekort, vil uddannelsen give dig de færdigheder og værktøjer, du har brug for at tappe ind i dine medfødte spirituelle evner og kanalisere dem inden for disse områder.

At mestre disse komplekse områder er en udfordring, hvilket er grunden til, at jeg også har tilføjet seks ekstra træningstirsdag aftner, hver varer to timer. I løbet af disse aftner vil du have anledning til at øve med klienter under vejledning, gennemføre forskellige øvelser for at forbedre dine færdigheder, og diskutere og lære teorier indenfor clairvoyance. Jeg tror på udtrykket “øvelse gør mester”, og disse ekstra sessioner giver dig muligheden for at øve dig i at anvende det, du har lært i en real-life, hands-on indstilling.

NEXT LEVEL Clairvoyance er til dig, der enten ønsker at blive clairvoyant eller allerede er en, men gerne vil have et fagligt løft. Det hjælper dig med at opbygge et seriøst spirituel netværk & fællesskab. Den 6. sans indenfor clairvoyance, kan rejse langt ud over de fysiske begrænsninger af de traditionelle fem sanser. Med denne uddannelse, har du muligheden for at udvikle denne sans og mestre skønheden og kompleksiteten i clairvoyance på NEXT LEVEL.

Clairvoyance uddannelse

Modulernes Indhold

Modul 1

Introduktion til clairvoyance
Åndsvidenskab og udvikling
Energiarbejde
Meditation og visualisering
Intuition og psykisk udvikling

Introduktion til clairvoyance: Et grundlæggende modul, der giver en oversigt over clairvoyance og dens forskellige aspekter.
Energiarbejde: Vi fokuserer på at lære at arbejde med og forstå energier og auraer.
Meditation og visualisering: Vi fokuserer på at lære at bruge meditation og visualisering til at forbedre ens clairvoyante evner og åbne op for mere intuitiv viden.

Modul 2

Intuition og psykisk udvikling fortsat
Kommunikation med ånder, engle og guider.

Energisystem, opbygning og arbejde med energi

Intuition og psykisk udvikling: Vi fokuserer på at udvikle vores intuitive og psykiske evner.

Kommunikation med ånder og guider:
Vi fokuserer på at lære at kommunikere med ånder og guider og modtage budskaber fra den åndelige verden.

Modul 3

Intuition og psykisk udvikling fortsat
Healing
Englekort, Tarot og andre divinationsmetoder
Psykometri

Healing
Dette modul fokuserer på at lære at bruge clairvoyance og andre teknikker til at hjælpe med at helbrede fysiske, følelsesmæssige og åndelige smerter og blokeringer.

Englekort, Tarot og andre divinationsmetoder
Vi fokuserer på at lære at bruge tarotkort og andre divinationsmetoder til at modtage budskaber og vejledning.

Psykometri
En teknik, hvor en clairvoyant modtager information ved at holde en genstand, der tilhører en person eller situation.

Modul 4

Intuition og psykisk udvikling fortsat

Gæstelærer: Kendt Medie & Clairvoyant kommer og lærer holdet om Platforms clairvoyance og dybere kontakt med afdøde.

Vi fokuserer på at udvikle vores intuitive og psykiske evner.

Vi har prøveklienter til korte sessioner.

Modul 5

Intuition og psykisk udvikling fortsat

Vi fokuserer på at udvikle vores intuitive og psykiske evner.

Vi har prøveklienter til korte sessioner.

Modul 6

Klientarbejde
Etik og ansvarlighed
Forretningsudvikling

Klientarbejde
Vi fokuserer på at lære at arbejde med klienter og hvordan man bedst hjælper dem med deres individuelle behov og udfordringer.

Etik og ansvarlighed
Vi fokuserer på at lære om de etiske og ansvarlige standarder, der er nødvendige for at arbejde professionelt som clairvoyant.

Forretningsudvikling
Vi fokuserer på at lære at opbygge og administrere en succesfuld clairvoyance-praksis og markedsføre ens tjenester.

Clairvoyance uddannelse

14 grunde til at blive Clairvoyant

En af de vigtigste grunde til at tage Clairvoyance uddannelsen:

Clairvoyance kan være en karrierevej, der giver dig mulighed for at arbejde selvstændigt og have fuld kontrol over din tidsplan og din praksis.

  • Som clairvoyant kan du hjælpe andre med at opnå deres mål og realisere deres fulde potentiale.

  • Du kan hjælpe folk med at opdage deres sande passioner og finde meningsfulde karriereveje.

  • Clairvoyance kan give dig mulighed for at arbejde med en bred vifte af mennesker og bruge dine færdigheder og erfaringer til at hjælpe andre.

  • Clairvoyance kan give dig mulighed for at arbejde fleksibelt, da det ofte er muligt at tilbyde sessioner online eller på forskellige tidspunkter, der passer til dine klienters behov.

  • Clairvoyance kan være en meget givende karriere, da du kan hjælpe folk med at gøre en positiv forskel i deres liv og realisere deres drømme.

  • Som clairvoyant kan du hjælpe folk med at tackle udfordringer, som de har haft i årevis, og hjælpe dem med at bryde fastlåste mønstre og vaner.

  • Clairvoyance kan hjælpe dig med at udvikle dine kommunikationsevner og din evne til at lytte og engagere dig i andre mennesker.

  • Clairvoyance kan give dig mulighed for at arbejde på tværs af forskellige brancher og med mennesker med forskellige baggrunde og livserfaringer.

  • Clairvoyance kan hjælpe dig med at udvikle din forståelse af, hvordan mennesker tænker, føler og handler, og hvordan du kan hjælpe dem med at opnå deres mål.

  • Clairvoyance kan hjælpe dig med at udvikle din evne til at tage enkeltpersoners unikke behov og mål i betragtning og tilpasse dine clavoyance teknikker og metoder derefter.

  • Som clairvoyant kan du hjælpe mennesker med at udvikle deres personlige og professionelle lederegenskaber og træne dem til, at tage ansvar for deres eget liv.

  • Clairvoyance kan hjælpe dig med at  at kommunikere med den åndelige verden og videregive beskeder til andre mennesker og hjælpe dine klienter.

  • Clairvoyance kan give dig mulighed for at udvikle din evne til at motivere og inspirere mennesker til at tage handling og nå deres mål.

Clairvoyance uddannelse

Pris

39.999 kr.

Den pris på 39.999 kr., du betaler for denne uddannelse, skal ses som en investering i dig selv, din personlige vækst og videreudvikling af dine kompetencer.

Når du tænker på de omfattende færdigheder, erfaringer og livslange lektioner, du vil tilegne dig på denne rejse, vil du hurtigt se, at værdien af denne uddannelse langt overstiger det monetære beløb.

Her er fem grunde til, hvorfor du skal tilmelde dig Clairvoyant Uddannelsen NEXT LEVEL nu, hvis du føler dig tiltrukket af uddannelsens indhold og emner:

1. Personlig Transformation:
Denne uddannelse er ikke bare en teoretisk indføring i clairvoyance – den er en sjælefuld personlig transformationsrejse. Styrken i de kompetencer, du får, vil ikke kun gøre det muligt for dig at hjælpe andre, men også at dykke dybere ind i din egen selvudvikling.

2. Karriereudvikling:
Hvis du er interesseret i at gøre en forskel med clairvoyance, vil denne uddannelse give dig den viden og de værktøjer, du har brug for til at starte din professionelle praksis.

3. Netværk:
Du vil blive en del af en eksklusiv gruppe af ligesindede individer, hvor I kan dele erfaringer, udfordringer og succeser. Denne type støtte kan være uvurderlig i din personlige og professionelle udvikling.

4. Øjeblikkelig Anvendelse:
Teknikkerne og metoderne, du lærer her, er ikke teoretiske – de er praktiske, og kan straks sættes i anvendelse efter hver session. Dette betyder, at du vil begynde at se fordele og forbedringer i dit eget liv og muligvis i andres liv næsten med det samme.

5. Tidsbegrænset Tilbud:
Pladser på uddannelsen er begrænsede og fyldes hurtigt op. Tøv ikke – hvis du føler, at denne uddannelse kalder på dig, er nu det bedste tidspunkt at tage springet på. Ved at tilmelde dig nu sikrer du din plads på holdet og et skridt nærmere den transformation, du længes efter.

Clairvoyant uddannelsen NEXT LEVEL hos Anabella, er mere end bare en uddannelse; det er en livsforandrende rejse, som du ikke vil fortryde.

Clairvoyance uddannelsen – Next Level, koster 39.999 kr.

Aftaler & Afbetaling

NEXT LEVEL Clairvoyance uddannelsen koster 39.999 kr.
Hvis du har brug for en afdragsaftale, kan du med fordel lave den med Anyday, som du finder ved betaling i shoppen.
Du kan få delt din betaling op i 4, 6, 8 eller 10 rater.

Jeg har indgået et samarbejde med Anyday, hvilket tilbyder en fleksibel betalingsløsning for dig. Dette betyder, at du har mulighed for enten at finansiere det fulde beløb gennem en låneordning eller benytte denne service til at supplere din egen opsparing. Hvis du allerede har sparet en del op til dit køb, kan du vælge kun at låne det resterende beløb, hvilket gør det muligt at justere den månedlige betalingsstørrelse efter dit eget budget. På denne måde kan du nemmere fordele dine udgifter over tid uden at belaste din økonomi unødigt.

BOOK EN AFKLARENDE SAMTALE GRATIS HER <—- klik på linket

Du modtager et certifikat på at du er uddannet Clairvoyant – Next Level.

Clairvoyance uddannelse

Praktiske Oplysninger

Praktiske Oplysninger

Al undervisning foregår i Undervisningscentret:
Bagsværd Hovedgade 160, 2880 Bagsværd.
Der er GRATIS parkering i området. 

Skulle det ske at Danmark bliver lukket ned, pga. pandemi ol. så foregår al undervisning fortsat blot via internettet. Fx. via Zoom eller Skype. 

Du vil altid få mulighed for at modtage din undervisning.