Naturens Cirkel
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#122 Naturens Cirkel, forbind dig med naturen med Doreen Møller Holmquist
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Doreens Møller Holmquists nye bog, Naturens Cirkel. Lær hvordan du kan forbinde dig med naturen. Bogen er et opslagsværk, hvor du kan berige dig med viden om naturen måned for måned. Lær hvordan naturen ændrer sig, hvad du kan spise fra den, opskrifter og en sang der hører måneden til.
Længde ca. 1 time og 13 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Doreen Møller Holmquist, forfatter til bogen Naturens Cirkel.  

INTRODUKTION:

Doreen Møller Holmquist underviser i Naturbaseret mindfulness m.m på sin 1. årige uddannelse, hvor man bliver uddannet Natur og stressvejleder. Uddannelsen finder sted på Doreens egen grund midt mellem Ringsted og Sorø. Her kan man også komme på dagsture med forskellige temaer. Og på en 1. dags stille retreat. Se mere på min hjemmeside: www.mind4nature.dk

Doreen er uddannet pædagog, naturvejleder og selvværdsvejleder. Hun arbejder nu som Natur og stressvejleder. 

I denne podcast fortæller hun om det, at have skrevet sin første bog “Naturens cirkel-sådan forbinder du dig med naturen”, skriveprocessen, indholdet af bogen og oplæsning.

Til bogen er der også lavet et helt nyt online sommer kursus, som du kan læse meget mere om lige her: http://mind4nature.dk/online-sommer/

Selve bogen kan bestilles her: https://www.xn--wadskjrforlag-8fb.dk/vare/naturens-cirkel/

Doreen vil også deltage som fordragsholder, på Anabellas inspirations dag den 11. Juni, med foredraget “Sådan forbinder du dig med naturen”.

Doreen har også medvirket i en anden podcast, nemlig Naturens stemmer:

https://naturensstemmer.libsyn.com/doreen-mller-holmquist-natur-og-stress

Du kan også finde Doreen på:

Facebook: www.facebook.com/Mindfulnesshaven

Instagram: www.Instagram.com/mind4nature

naturens cirkel

Del min podcast episode:

Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »
Energi arbejde

Energi arbejde

Energi arbejde er en fascinerende og dybdegående praksis, der udfolder sig i mange former og traditioner verden over. Det er kunsten og videnskaben om at arbejde bevidst med det livsgivende kraftfelt, der eksisterer inden i og omkring os alle – en ikke-fysisk essens, der ofte benævnes som qi, prana, mana, eller simpelthen energi. Centralt i energiarbejde ligger erkendelsen af, at alt i universet, fra de fjerneste stjerner til det mest subtile niveau af menneskelig bevidsthed, er forbundet gennem dette finmaskede net af energistrømme. Ved at lære at påvirke disse energier kan vi potentielt fremme heling, vækst og transformation – ikke kun på et personligt plan, men også i det bredere kosmiske perspektiv.

Læs mere »