spirituelle tanker
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#95 Spirituelle Tanker for December 2022
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Månedens energi. Spirituelle Tanker for December 2022 er en samling og fortolkning over hvad vi Numerologisk og Astrologisk kommer igennem i denne måned. Hør hvilke olier og krystaller du kan bruge for at blive bedst muligt støttet.
Længde ca. 34 minutter.

Spirituelle Tanker for December 2022

Spirituelle Tanker er en episode om månedens energier. Lige nu står vi som individer i en kompleks tid, hvor der sker forandringer hele tiden.

lb5aqcnbqspsdvfp7chVi går en tid i møde, hvor stress, jag, økonomisk skræk og indre lidelse står for døren. Men også en tid med sammenhold, familie, kærlighed, glæde og “at skulle få det til at strække”. En kombination af disse ting, kan afskrække og give det indre barn et kæmpe traume og rap over nallerne.

Indre Barn i Balance – LIMIT EDITION

Denne særlige jule agtige blanding, skruer op for at det indre barn kan trives og komme i bedre balance i decembers travle og forjaget måned. Jeg har skruet på alle knapper og frekvenser, både i forhold til det kemiske, det spirituelle og det følelsesmæssige.

Hvis du har svært ved at mærke dig selv og din egen glæde, så er olien anledning til at du finder ind til det indre barn, der stadig sidder der og venter på at komme ud.

Den indeholder: Orange, Nellike, Kanel, Vanilje, Fennel, Grapefrugt, Magnolia og Lavendel.
Du kan forvente: Afslapning, hygge, ro, fællesskab, stressfri, overskud, varme, stemning og latter.
Der er en Karneol i olieblandingen: Den støtter op om olieblandingen. Karneol er en kærlig krystal som styrker HELE dig, dit selvværd og din selvtillid. Dit indre barn skal nu frem i lyset, vise verden hvem du er, og alt hvad du kan. OGSÅ det du ikke vidste du stadig havde i dig. Kaneol handler nemlig om at udfolde dén du er, styrke din motivation og udholdenhed.

Månedens Olieblanding: Indre Barn i Balance til 299,- som du finder lige her: https://anabella.dk/vare/indre-barn-i-balance-december-maaneds-olieblanding/

Samt månedens Krystalpakke for December måned til 99,- som du finder du lige her: https://anabella.dk/vare/december-maaneds-krystalpakke/

lb5aw81wqoc48gm048sAnabella Rerup har klinik i Bagsværd, ca. 12 km fra Kbh. Her kan du booke sessioner til dig og dit energisystem. Du kan booke:
– Flow Session (Nyhed og intropris)
– Clairvoyance
– Earth Healing
– Aromaterapi
– Tarot- & Englekort oplæg

Du kan også booke en online Clairvoyance session og fjernhealing.

Kan du godt kan lide Det Spirituelle Kompas? Og vil du gerne vil være en fast støtte af Kompasset? Så modtager Anabella donationer via 10ér, hvor du kan donere et lille beløb automatisk hver gang en ny episode bliver udgivet. Der bliver udgivet ca. 3-4 episoder pr. måned. Du kan oprette dig lige her: https://detspirituellekompas.10er.app/

Alle henvendelser ang. Det Spirituelle Kompas, kan du sende til: hej@anabella.dk

Tak fordi du lytter med.
Kærligst Anabella

Del min podcast episode: