Spirituel Yoga & Meditation
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Spirituel Yoga med Pia Quist
Podcast om Yoga. I denne episode stiller Det Spirituelle Kompas skarpt på Yoga. Jeg taler med Pia Quist om hvad Yoga er, hvordan det virker for kroppen og hvordan vi kan bruge det til at komme tættere ind på vores indre. Pia giver gode råd til at bruge yoga til at rense og frigøre chakra med bevægelser og æteriske olier.
Længde ca. 1 time

I denne episode har jeg besøg af Pia Quist, som har dyrket Spirituel Yoga de sidste 15 år. 

INTRODUKTION:

Jeg hedder Pia og er 57 år. Jeg har tre voksne piger på 25, 27 og 29 år.

Jeg har arbejdet med det spirituelle siden 1994, hvor jeg blev introduceret til at arbejde med drømme i én gruppe. Måden drømme kan åbne til ens eget potentiale og til det ubevidste fascinere mig den dag i dag. Samtidig hermed startede jeg i det små, med at lave mindre meditations øvelser. Jeg fandt ud af, at meditation er en anden måde at komme i en dybere kontakt med sig selv.

Efter at have arbejdet med det mentale i mange år blev jeg opmærksom på at kroppen også gemmer på meget. Jeg begyndte derfor at gå til yoga i 2008. Jeg  blev mere og mere interesseret og glad for at lave yoga, derfor tog jeg i 2020 en yogalære uddannelse.

Mit ønske er, at bruge alle redskaber til at hjælpe mennesker med at komme i en dybere kontakt med sig selv, samt en mere klar selvforståelse, for her igennem at bliver mere autentiske i deres udtryk.

Del min podcast episode: