Anabella og Benedikte
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#129 Fra at være millionærens datter, en kynisk kriminel til at leve et spirituelt liv, med Benedikte Krauel
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt Benedikte Krauels livsfortælling. I denne hjerteskærende og ærlige episode, åbner Benne op for sin barske historie, om hvordan hun gik fra et seksuelt misbrug som barn, bliver forført af en 16 år ældre kvinde, i en periode i sit liv hvor teenager hormonerne raser og identiteten formes. Midt i 20érne bliver hun endnu engang forladt og for ikke at være sårbar igen, blev Benne nu selv misbrugeren, både af partnere og som kriminel, der levede af menneskehandel. I dag er Benne en af de mennesker jeg beundrer allermest. Hun er omsorgsfuld, kærlig og enormt indsigtsfuld. Hør hendes fortælling om et barskt liv. Denne episode er IKKE for sarte sjæle. Men den vil give dig et unikt indblik i, hvordan man kan forvandle sit liv, på et øjeblik.
Længde ca. 1 time og 37 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Bennedikte Krauel, Spirituel mentor, Musiker, Kropsterapeut, Healer & Drage hvisker.

INTRODUKTION:

Vild peptalker og en personlighed fuld af gløder og ild, som tænder modet i andre.
Ejer af transform Your Life Academy og er en mentor med nerve, kraft og kapow, der ser dig helt ind i sjælen.

 Vidunderlig og stærk musiker med en stemme, der kan mærkes helt ind i hjertekammeret.
Kæmpe livserfaring som håndværker, gospelsanger, kropsterapeut og frygtløs omsorgsgiver, som har passet på de mennesker ingen andre turde nærme sig.
Dejlig farverig personlighed med selvtilliden i top og et helt særligt talent for improteater.
Gik fra gadetøs og indsat i spjældet uden respekt for sig selv og andre til i dag at bruge sin erfaring og mange talenter på at løfte og undervise andre på en stærk, indsigtsfuld og humoristisk måde.

• Giver dig følelsen af, at du er værdifuld. 
• Finder sig ikke i en skid og lærer gerne den kunst fra sig.
• Hjælper dig med at finde det mod du troede du ikke havde.
• Taler dig op så længe at du ender med selv at gøre det samme. 

Underviser på: Persontypelæser Uddannelsen, Mentorforløb med kropsterapi, Kvinde Cirkel Guide Uddannelsen, Vibrations Retreat og Meditation/Mantras/Moder Jord/Musisk Healing. 

Hjemmeside: WWW.transformyourlife.dk
Facebook Transform Your Life Academy: https://www.facebook.com/transformyourlife.dk
Benediktes personlinge profil (hvor rigtig mange elsker at følge med) https://www.facebook.com/bkrauel

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »