Åbn døren til dig selv
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Åbn døren til dig selv
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt til forfatteren Iben Dam og hendes værk Åbn døren til dig selv - og omverden. Anabella og Iben har en samtale om at finde hjem til sig selv. Hvordan takler man stress og hvordan finder man vej tilbage til sig selv. Iben fortæller fra et professionelt og et personligt perspektiv om at komme tilbage til hjertet. Pga. Influenza måtte Iben blive hjemme og passe sin søn og vi har derfor optaget lyden via computer og telefon. Samtalen er spændende, så kan du se bort fra lydkvaliteten, så kan du få en rigtig god oplevelse.
Længde ca. 1 time og 10 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Iben Dam, forfatter til flere bøger, foredragsholder og guide af workshops.  

INTRODUKTION:

IBEN DAM – FORFATTER 
INSPIRATIONAL AND INTUITIVE AUTHOR, SPEAKER & LIFE TRANSFORMER

”Jeg ønsker at inspirere mennesker til at kigge dybt indeni og langt uden for den ”boks,” vi definerer os selv og vores samfund ud fra i dag. 

Min vision er at inspirere mennesker til at kunne leve deres liv i dyb indre fred og glæde og kunne forme samfundet herefter.”

MIN MISSION  

Jeg hjælper børn og unge i skoleregi til at kunne stå stærkt, trygt og kærligt i sig selv, i fællesskabet og i livet.

Ved hjælp af årelang erfaring i professionel udvikling og brug af evidensbaserede trivselsmetoder til netop denne målgruppe tilbyder jeg kurser og workshops til lærere, pædagoger og skoleledelser. Jeg tilbyder samtidig sparring og modellering i forhold til samtaler med enkeltelever, der oplever særlige udfordringer.

ÅBN DØREN TIL DIG SELV

Bogen indeholder en vedkommende, personlig fortælling, der baner vejen for en helt ny retning at gå – et helt nyt paradigme til en ny tid, ikke blot på individ- men også på samfundsplan.

E-bog: Klik her 

Lydbog: Klik her 

Du kan også skrive til forfatteren for en signeret udgave af bogen.

Kurser, workshops og foredrag vil løbende kunne ses her på hjemmesiden. Ellers er du altid velkommen til at sende en besked og spørge for mere information – også hvis du ønsker et oplæg omkring emner som “Lær at lytte til din egen indre stemme – og få modet til at følge den” eller “Skab sunde relationer – både til dig selv og til andre.”

Hjemmeside: https://ibendam.dk/
+45 30 30 14 54
info@ibendam.dk

Del min podcast episode: