Human design
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#98 Human Design – Genkend dig selv
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Human Design. I denne Podcast episode dykker Anabella og Annastacia Nikolia, som er Ekspert indenfor Human Design ned i de forskellige profiler og linjer. Annastacia fortæller passioneret og grundigt om Human Design. Lyt med og genkend dig selv med garanti.
Længde ca. 2 timer og 11 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Annastacia Nikolia som er flowguide og Ekspert indenfor Human Design.

INTRODUKTION:

Annastacia Nikolia er flowguide, som guider og støtter dig til bevidsthed og balance i dit ydre og flow i dit indre ved hjælp af Human Design og Soulflow.
Foruden personlige Human Design readings tilbyder Annastacia Nikolia også readings af børns Human Design, og giver dermed forældre en unik “manual” til, hvordan de støtter deres børn i at bibeholde deres sande natur.
Derudover laver Annastacia Nikolia et helt unikt Lifeflow forløb, hvor Human Design og Soulflows healende tilgange flettes sammen, og derigennem skaber det mest selvkærlige grundlag for både øget bevidsthed og frisættelse af indre blokeringer.

Find Annastacia Nikolia på www.flamingolifeflow.com og på instagram @flamingo_lifeflow.

Du kan også selv tjekke dit personlige Human Design chart på www.jovianarchive.com. Indtast din fødselsdato, tidspunkt og sted, og husk at sætte et flueben ved UTC tidszonen nederst.

Rigtig god fornøjelse med udforskningen af dit unikke design.

Del min podcast episode: