Anabella og Anita Dalby
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#154 Sæt din energetiske grænse med Anita Dalby
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på energetiske grænser. Anabella taler med Anita om at lære at sætte grænser. Hvorfor er det så vigtigt at lære at sige nej? Hvad siger vi når vi rent faktisk, når vi siger nej tak til andre mennesker og er tydelige omkring vores indre kompas, vores eget energi batteri og vores kærlighed til os selv. Hør Anitas gode råd til hvordan vi som sensitive kærlighedsvæsener lærer at sætte vores energetiske grænse.
Længde ca. 1 time og 58 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Anita Dalby som er Clairvoyant, Sjælshenter, Healer, Astrolog og Præstinde i den nye tid.Vi taler om at sætte energetiske grænser.

INTRODUKTION:

Jeg har gået på livets hårde skole, og har igennem selvindsigt, åndelig udvikling, alternativ sparring og spirituelle uddannelser oparbejdet viden og kompetencer til at hjælpe mange forskellige mennesker med en bred vifte af udfordringer.

Først og fremmest har jeg hjulpet mig selv til at være tilstede i livet og omfavne det nu der eksisterer. Jeg har trods vanskelig forhold aldrig set mig selv som et offer, på trods af den opvækst jeg har haft.
Det har tværtimod hjulpet mig til at lære mine styrker at kende og tro på at universet vil mig det bedste og øve mig hver dag på at gøre det bedste jeg kan for at følge med og gå med åbent hjerte. Grænser og det at sige nej tak, kærligt og tydeligt har altid været et tema som jeg til stadighed arbejder med og på.
I stedet for at lukke øjnene og gøre som jeg plejer, har jeg måttet arbejde for min ret til at være mig, stå i min sensitivitet uden at blive grænseoverskredet af andres behov og turde at sige fra.

Min samtale med Anabella handler derfor om at sætte en energetiske grænse, om hvordan vi kan hjælpe os selv med det, hvordan vi bliver bedre til at være opmærksomme på hvilke grænser der er nødvendige at sætte, også selvom det er svært, gør ondt og hvordan vi indimellem må sætte foden så hårdt ned at vi er nødt til at forlade det og dem der er tættest på os.
Samtalen handler også om mit liv der har været udfordrende og krævende men som igennem forståelse og åndelig bevidsthed er vendt til taknemmelighed og øget bevidsthed i forhold til det jeg har været igennem.
Oplevelser der har gjort mig til et menneske jeg elsker meget højt, sætter stor pris på, er pavestolt af og stoler aller mest på.
Mit liv har været med at udvikle mine spirituelle evner og gøre mig i stand til at få dybere kontakt til mit sjælslys og min sjælsvej.

Jeg håber at du vil lytte med og blive inspireret til at bevæge dig stille og roligt fremad med dig selv i hånden. Kontakt.

Klinik Adresse: Gammel Jernbanevej 6, 2500 Valby

Lad os dykke dybere ned i emnet: Den energetiske grænse.

I livets dans flyder energi som en usynlig flod omkring os. Denne strøm af kraft og intention, berører os på både synlige og skjulte måder. For at navigere i denne strøm og beskytte vores egen kerne af fred, er kunsten at sætte energetiske grænser ikke bare vigtig – den er essentiel for vores spirituelle og psykologiske velbefindende.

Men hvad er en energetiske grænse, tænker du måske? Det er som en usynlig sfære omkring os, en hellig cirkel af personligt rum, hvor vi selektivt tillader visse energier ind, og holde uønskede energier ude. Én energetiske grænse er ikke som en anden; de er personlige og unikke såsom vores fingeraftryk på sjælens overflade.

At oprette en energetiske grænse begynder med selvindsigt og selvrespekt. Vi må først erkende værdien af vores egen energi og hvor vigtigt det er at beskytte den. Ved at meditere, reflektere og lytte indad, kan vi identificere, hvad der nærer os, og hvad der dræner os. Her er grunden, hvor vi planter søjlerne til vores energetiske grænser.

For at styrke og vedligeholde disse energetiske grænser, kræver det konstant bevidsthed og pleje. Det ligner processen med at dyrke en have; du må vide, hvornår det er tid til at vande dine planter og hvornår det er tid til at beskære de visne grene. I vores metaforiske have finder vi styrken til at sige “nej” eller “ikke nu”, når vi føler at vores energetiske grænser bliver anfægtet.

Med hver bekræftelse af vores grænser, vokser en indre styrke. Vi lærer, at være tro mod os selv er ikke blot en ret, men en spirituel nødvendighed. At sætte og håndhæve energetiske grænser kan udfordre os – og dem omkring os. Men at undervise andre i, hvor grænserne går, er en del af processen. Når vi bliver stærkere i at opretholde vores energetiske grænser, bliver vores energi renere og mere fokuseret, hvilket leder til en dybere forbindelse med os selv og universet.

Når vi bliver mestre i at sætte energetiske grænser, lærer vi også kærlighedens og medfølelsens kunst. For i at beskytte vores eget lys, giver vi også andre, rummet til at skinne deres. Det er her, vi finder balance mellem at give og modtage, og det er her, vi bliver sande vogtere af vores egen spirituelle have.

Så husk, at energetiske grænser ikke blot værner om dit lys, men de nære også din ånds uendelige potentiale. Gennem dem opdager vi ikke kun hvilken styrke vi ejer, men også den fred og harmoni, vi kan bringe til verden omkring os.

Brug disse 3 affirmationer til at øve dig:

1. “Jeg tillader mig selv at sætte klare energetiske grænser med tillid og kærlighed, så min energi forbliver ren og balanceret.”

2. “Jeg anerkender min ret til at beskytte mit personlige rum. Mine energetiske grænser er stærke, sunde og respekteret af mig selv og andre.”

3. “Jeg giver mig selv tilladelse til roligt at sige nej, når det er nødvendigt for at opretholde mine energetiske grænser og bevare min indre fred og kraft.”

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »