Den Magiske Krop
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#97 Den Magiske Krop og Spirituel Opgradering
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Magiske Krop, Cellesundhed, Detox og Fokus på årsagsbehandle frem for symptombehandle. Jeg har haft Cammilla Hansen fra Vibrant Health i studiet, til at dele hendes viden inden funktionel medicin, laboratorietest og organbalance. I en actionpacked og indholdsrig episode kommer hun blandt andet ind på, hvor effektivt det er at teste kroppen for ubalancer og belastning for at kunne arbejde med hovedårsagerne til symptomerne.
Længde ca. 1 time og 45 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Cammilla Hansen, Vibrant Health i studiet til at dele hendes viden inden funktionel medicin, laboratorietest og organbalance.

INTRODUKTION:

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at arbejde med de årsager der ligger bag ved deres symptomer og sygdomme. Folk kommer til mig når de er træt af at tilpasse deres livsstil efter deres symptomer og gerne vil arbejde i dybden og få deres liv igen. 

 
Jeg har selv mærket smerten ved at være enormt begrænset i mit liv i en årerække, fordi jeg dengang sloges med hepatitis, galdesten, nyresten, parasitter, 20 fødevarer intolerancer, utæt tarm, tungmetalsoverbelastning, søvnproblemer, ADHD, ekstrem træthed med mere. 
 
Det var i gennem mine egne udfordringer at jeg fandt min vej og livsformål indenfor funktionel medicin, avancerede kosttilskudsprotokoller, bioresonans, organ balance og ernæring. 
 

I en actionpacked og indholdsrig episode kommer Cammilla blandt andet ind på, hvor effektivt det er at teste kroppen for ubalancer og belastning for at kunne arbejde med hovedårsagerne til symptomerne. Hun kommer også ind på hvad der er årsag til fordøjelsesproblemer, lav energi, corona senfølger, vaccine skader, ADHD og mange andre helbredsudfordringer.

Cmmilla fortæller sin egen historie som spænder fra at være elite sportsudøver til 7 år med store problemer med alverdens sygdomme, ADHD diagnose, og hendes vej ud af det gennem fokus på at helbrede kroppen og dens ubalancer.

Er du nysgerrig på konsultationer hos Cammilla?
Til en konsultation kan du både få hjælp til analyse af laboratorie test, udarbejdelse af kosttilskuds protokoller til at få kroppen i balance, samt hjælp til at ændre kroppen gennem ændret livsstil. 
 

Du kan høre Cammillas gratis online foredrag, der hedder: Balancer din hjernekemi og minimer udfordringer med ADHD, autisme, angst og depression.

Du kan finde Camilla lige her: https://www.vibranthealth.dk/

Sidder du med et spørgsmål?
Send mig en mail på hej@vibranthealth.dk

Her kan du finde min guide: De 7 bedste metoder til at komme af med maveproblemer.

https://www.vibranthealth.dk/gratis

Telefon: 53 53 53 54

Del min podcast episode: