Spirituelle Tanker for November 2023
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#145 Spirituelle Tanker for November 2023
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for November 2023. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Transformationens lys, om hvordan du laver et Spirituelt Alter og et november ritual. Jeg giver dig også månedens 5 affirmationer du frit kan bruge. Til sidst fortæller jeg om mine 3 workshops i november og december.
Længde ca. 46 minutter.

Spirituelle tanker for november 2023

I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer.

I denne episode kan du høre om:
– Hvad måneden byder på Numerologisk
– Hvad måneden byder på Astrologisk
– November Alter inspiration
– November Ritual med affirmationer
– 5 gode November affirmationer
– Transformationens Lys Olieblanding

Her er 5 spirituelle Affirmationer & Mantras for November måned 2023:

  1. “Jeg er modig og klar til at omfavne de forandringer, der kommer min vej.”
  2. “Jeg træder ind i denne tid med optimisme og håb, fuldt ud klar til at vokse og blomstre.”
  3. “Jeg bevæger mig gennem denne transformation med lethed og tiltro til processen.”
  4. “Jeg er åben overfor dyb selvreflektion og klar til at skabe positive forandringer i mit liv.”
  5. “Jeg stoler på min intuition og er forbundet med min indre visdom på denne transformative rejse.”

Ritual:
Tænd dine stearinlys i følgende rækkefølge, mens du fokuserer på hvert elements intention:

  1. Tænd det blå lys og sig: “Jeg modtager klarhed i kommunikation og dyb forståelse”.
  2. Tænd det lilla lys og sig: “Jeg åbner mig selv til dybere spiritualitet og accepterer universets velsignelser”.
  3. Tænd det hvide lys og sig: “Jeg inviterer renhed, klarhed og sandhed i mit liv”.

Hold rosenkvartsen i hænderne og sig : “Jeg modtager universets kærlighed, mildhed og tryghed”.

Tag en dyb indånding og påfør “Transformationens Lys” æterisk olieblanding på håndled og bag ørerne (eller hvor du føler dig komfortabel, hvis du ikke har allergiske reaktioner).
Sid stille i et øjeblik. Giv dig selv tid til at være i nuet, for at mærke oliernes duft og for at mærke krystallernes og lysets energi.
Du kan gentage denne proces, når du føler behov for det i løbet af november. Husk altid at tænde stearinlysene sikkert og aldrig forlade dem uden opsyn.

Månedens Olieblanding: Transformationens Lys

“Transformationens Lys” er en omhyggeligt sammensat æterisk olieblanding, der er designet til at støtte dig gennem de transformative energier i november 2023. Med hver dråbe bringer denne blanding lette og kærlige vibrationer og håb, der hjælper dig med at håndtere intense perioder med ændring og vækst.
Du kan forvente: Da “Transformationens Lys” er en blanding specielt designet til at støtte dig gennem dyb transformation, kan du forvente, at det vil hjælpe med at styrke din modstandsdygtighed, optimisme og evne til at tilpasse sig forandring. Den vil bringe større klarhed i dine tanker og bedre forståelse af dine følelser, hvilket vil hjælpe dig med at navigere gennem denne transformative periode med større lethed og selvtillid.

Se podcasten fra mit website lige her: https://anabella.dk/podcast-spirituelle-tanker-for-november-2023/
Find min Spirituelle Blog lige her: https://anabella.dk/spirituel-blog/

Månedens Olieblanding: Transformationens Lys til 299,- som du finder lige her: https://anabella.dk/vare/transformationens-lys-olieblanding/

Brevkassen er åben (Jeg er ved at samle spørgsmål og emner sammen)
Stil dit spørgsmål til et spirituelt emne, fx hvad betyder Tvinflame energi? Hvordan er sådan et forhold? er det at være i vanskeligt forhold med en person lig med den energi?
Eller hvad er manifestation? Handler det om at jeg har svært ved at tjene penge?
Skriv dit spørgsmål til hej@anabella.dk
Jeg vil lave nogle podcast episoder, hvor jeg går i dybden med særlige udvalgte spirituelle emner, som jeg har fået til brevkassen.

Kalenderen med Workshops:
November 2023
Hver fredag kl.: 12:00 Ugens Tarotkort oplæg LIVE på Facebook
13. Workshop i Englekort – Oplæg & Tolkning
27. Workshop Oplev Din Indre Clairvoyant

December 2023
Hver fredag kl.: 12:00 Ugens Tarotkort oplæg LIVE på Facebook
10. Workshop: Er jeg spirituel og har jeg spirituelle evner

Klinik Anabella.dk
Hver måned kan du være med på forskellige spirituelle kurser, workshops, foredrag og 1-2 gange om året, starter de spirituelle uddannelser op.Anabella Rerup har sin klinik i 2880 Bagsværd, ca. 12 km fra Kbh.
Her kan du booke sessioner til dig og dit energisystem.
Du kan lige nu booke tid til:
– Flow Session: 3 sessioner i en: 5 Element Terapi, Healing & Aromaterapi
– Clairvoyance 60 min, i klinikken eller via telefon.
– Earth Healing med krystaller & fjernhealing, 60 min.
– Aromaterapi: Scanning af din personlige frekvens og sammensætning af personlig Olieblanding til bedre helbred. Din egen personlige blend.
– Englekort oplæg – årsoplæg og personligt her & nu oplæg. 60 min.
Du kan også booke en online Clairvoyance session og fjernhealing.

Facebook gruppen til Øveklienter, find den lige her: https://www.facebook.com/groups/514471120363301

Kan du godt kan lide Det Spirituelle Kompas?
Vil du gerne vil være en fast støtte af Kompasset?
Så modtager Anabella donationer via 10ér, hvor du kan donere et lille beløb automatisk hver gang en ny episode bliver udgivet.
Der bliver udgivet ca. 3-4 episoder pr. måned.
Du kan oprette dig lige her: https://detspirituellekompas.10er.app/

Alle henvendelser ang. Det Spirituelle Kompas, kan du sende til Anabella på hej@anabella.dk
Du må meget gerne skrive en sød hilsen eller en anmeldelse her hvor du lytter til podcasten eller på min trustpilot side

Følg med på Det Spirituelle Kompas side på Facebook: https://www.facebook.com/DetSpirituelleKompas
Tak fordi du lytter med.

Kærligst Anabella <3
www.Anabella.dk

Del min podcast episode:

Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »
Energi arbejde

Energi arbejde

Energi arbejde er en fascinerende og dybdegående praksis, der udfolder sig i mange former og traditioner verden over. Det er kunsten og videnskaben om at arbejde bevidst med det livsgivende kraftfelt, der eksisterer inden i og omkring os alle – en ikke-fysisk essens, der ofte benævnes som qi, prana, mana, eller simpelthen energi. Centralt i energiarbejde ligger erkendelsen af, at alt i universet, fra de fjerneste stjerner til det mest subtile niveau af menneskelig bevidsthed, er forbundet gennem dette finmaskede net af energistrømme. Ved at lære at påvirke disse energier kan vi potentielt fremme heling, vækst og transformation – ikke kun på et personligt plan, men også i det bredere kosmiske perspektiv.

Læs mere »