Det Spirituelle Kompas
Anabella og Jens Peter

#58 Inka Energien og Andestraditionen

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt Inka Energien og Andestraditionen. Anabella taler med Jens Peter Hansen, som har arbejdet med Inka energierne siden 1990érne. Jens Peter har arrangeret mange spirituelle retreats til Peru, hvor han har mange lokale kontakter, der sørger for hele den spirituelle oplevelse.

Hør afsnit »
Kroppens intelligens

#57 Kroppens Intelligens og Bevidsthed

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Kroppens Intelligens og Bevidsthed. Marie Gregersen deler ud af hendes enorme viden og vejleder os til et bedre liv, ved at bevare kontakten til sit uspolerede 5 årig selv, den intelligente krop, flow, energi og rytme, overgivelse og hengivelse, frisættelse og kontakt til sin essens og medfødte naturlige spirituelle tilstedeværelse og hvordan den Hawaianske Aloha Tempelmassage kan hjælpe til.

Hør afsnit »
Anabella og Thomas

#56 Krystaller og Energi

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Krystaller og Energi. Thomas fra Krystal Ekspressen har taget 10 sten og krystaller med, som du sikkert ikke kender. Vi taler om hvor de kommer fra, hvordan du kan bruge dem, hvad de nyere sten og krystaller står for og hvorfor vi nu ser der kommer til et nyt lag af bjergarter.

Hør afsnit »
Anabella og Mannah

#55 Sjælevenner, Numerologi for børn

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på børnebogen Sjælevenner, Numerologi for børn. Mannah Margueritte er forfatteren bag og i denne episode gennemgår vi bogen og alle grundvibrationerne i børnehøjde.

Hør afsnit »
Spirituelle Tanker

#54 Spirituelle Tanker for Januar 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Januar 2022 energien. Hvad siger numerologien for året og måneden. Hvorfor er det nu vi skal have fokus på stenbukkens stædighed og power? Hvorfor er fællesskaber det vigtigste i dette år?

Hør afsnit »
Anabella og Lena Bjørn

#53 Narcissismens Klør

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt og går dybt ned i en psykologisk trigger, nemlig Narcissismens Klør. Lena Bjørn Jensen fortæller sin historie om at være havnet i flere forhold hvor Narcissismens Klør har gjort ondt. Lena hjælper andre med at komme sig ovenpå et hårdt forløb med hendes kurser i naturen på Amager.

Hør afsnit »