Det Spirituelle Kompas
Din Sjæl Marzia Techau

#35 Din Sjæl, Dit Liv

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Marzia Techaus nye bog Din Sjæl, dit liv. Vi taler om hvordan man går til den åndelige verden, hvad der er af redskaber, muligheder og indgange. Marzia deler generøst ud af sin viden og sine spirituelle indsigter. Vi taler om forskning i healing og resultater, fagbegreber indenfor den spirituelle verden og en masse super spændende områder af spiritualitet.

Hør afsnit »
Lydhealing Anabella og Tina Marie

#34 Lydhealing

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Lydhealing. Jeg taler med Tina Marie Nielsen om hvad Lydhealing er, hvordan lyd arbejder i vores kroppe og sind. Vi taler om Gong bad, Syngeskåle og vindspil. Tina Marie Spiller en smuk lydhealing for os, så vi kan høre den smukkeste højt vibrerende musik.

Hør afsnit »
Håndlæsning Lisbeth og Anabella

#33 Håndlæsning

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på håndlæsning og blindtegning. Anabella har besøg af Lisbeth Storm som lever af at læse hænder samt at undervise i håndlæsning og blindtegning. Lisbeth har sin egen klinik, hvor hun tilbyder private sessioner og hvor hun laver undervisning.

Hør afsnit »
Spirituel Bedemand Anabella og Helle

#32 Spirituel Bedemand

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på døden og hvordan man kan blive begravet på en spirituel måde. Helle Albek fortæller hvad det vil sige at bestille en spirituel begravelse. Hvad betyder det, hvordan kan det foregå og hvad skal der til. Helle fortæller i episoden trin for trin, hvordan en begravelse foregår.

Hør afsnit »
Yoga og Kropsbevidsthed Anabella og Rikke

#30 Yoga & Kropsbevidsthed

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Yoga & Kropsbevidsthed. Jeg taler med Rikke Hansen, stifter af kropsterapeutisk yoga og 100 timers yoga / yogalærer uddannelsen KYU®
Rikke har siden 2003 arbejdet med mennesker i udvikling gennem kropsterapeutisk yoga praksis, meditation og silent retreat.

Hør afsnit »