Hjertets vej, glædens kilde
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Hjertets Vej, Glædens Kilde
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Hjertets vej, glædens kilde. Jeg taler med Anne Jørgensen, som er utrolig skarp på, hvad vores sind opfatter og fortæller sig selv. Vi taler om strategier til at leve fra hjertet, til at leve et mere sandt liv og Anne giver ideer til hvordan du man komme i gang med at leve i nuet og fra hjertet.
Længde ca. 1 time og 00 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Anne Jørgensen, Terapeut og forfatter.

INTRODUKTION:

Få et liv, fuld af mod og energi.
Anne Jørgensens speciale er at udvikle hjertets kvaliteter. Herfra kan du nemlig gå en mere direkte vej til et liv i balance. Vi rummer selv løsningen og svarene på mange ubalancer eller frustrationer.
Anne lærer dig helt konkret at stole på det, dit hjerte fortæller dig.
Og – nøglen til din frihed, kreativitet og livsglæde ligger i dit hjerte.
Vejen til det er forskellig for alle.
 
Anne benytter forskellige former i den proces. Alt efter behov. Det kan være selvudvikling, kropspsykoterapi, psykoterapi, coaching, mindfulness, heartfulness, musik, dans og yoga.
Her støtter Anne dig i at genetablere kontakten til de mange lag, du rummer. Så du kan komme ind til hvad der dybest set er sandt for dig.


Ubalance kan manifestere sig på alle mulige måder. Den kan blandt andet vise sig som stress, angst, træthed, vrede, tomhed eller store følelsesudsving. Eller som et dæmpende røgslør over dit liv. Det er en skam, for sådan behøver det ikke at være. Du fortjener et liv i farver.
Ofte viser det sig, at signaler fra krop og sind er blevet ignoreret, så kontakten til at lytte til egne behov er mistet. Den gode nyhed er, at det kan genetablere.
Anne har tidligere i sit liv ladet sig styre af indre forestillinger om, hvordan hun burde leve sit liv. Indtil hun opdagede, at det lå meget langt fra det liv, hun inderst inde følte var sandt. Det var en befrielse – og først der begyndte hun at leve.
 
Sådan kan jeg støtte dig i din proces
Anne arbejder helhedsorienteret og organisk. Det betyder at jeg inkluderer flere niveauer, alt afhængig af hvad du må have brug for: Det følelsesmæssige, det fysiske, det mentale, det energetiske og det spirituelle.
Anne´s ekspertise er at arbejde med grupper. Det er yderst lærerigt at dele fælles erfaringer og oplevelser med andre, der er på samme rejse som du – også selvom vejen og tempoet ikke er det samme.
 I en gruppe ydes der stor støtte til hinandens processer, blot ved at være der med dig selv som du er. Det giver plads og inspiration til alle parter. 


 
Anne Jørgensen har beskæftiget sig har masser af erfaring – hun startede sig egen virksomhed Lifeprocess i 1986.
 
Hun er i øvrigt også forfatter til bogen: Som havet sliber sten – en spirituel rejse ind i det ukendte.
 
Find Anne lige her:

Del min podcast episode: