Det Spirituelle Kompas
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Introduktion af Anabella og hendes (livs)historie med det spirituelle
Det Spirituelle kompas er en Podcast med Anabella Rerup. Podcasten handler om alle de livstemaer, udfordringer, udviklings potentialer og spirituelle indsigter, vi som mennesker kommer igennem vores livscyklusser og hverdage. Nogle udsendelser er Solo´er, nogle er med et bestemt lærings indhold mens andre er interview med skønne og inspirerende mennesker. Alt med det formål at lære dig om det spirituelle liv og formålet med at vi lever.
Længde ca. 56 min.

Det Spirituelle Kompas. Dette afsnit er en Solo fortælling. Jeg fortæller min historie med det spirituelle univers. 

Jeg kommer omkring min barndom og ungdom, og fortæller om dengang hvor jeg var naturlig åben på alle frekvenser. Hvordan det var at lukke ned for den anden verden, for at beskytte mig selv. 

Jeg havde allerede som barn en klar og tydelig kanal opadtil og jeg havde jævnligt besøg af, hvad jeg senere har fundet ud, mine guider. De passede på mig. Jeg var et sensitivt barn, der var meget tiltrukket af krystaller. Jeg voksede op med min mor – kun os to – som forsøge at skabe tryghed og et kærligt hjem, i en vanvittig kaosfyldt familie. 

Jeg fortæller om dengang min mor opsøgte min biologiske far, om at han aldrig flyttede og hvordan det føles at sige fra som 12 årig. 

I 10énde klasse på efterskolen blomstrede jeg, og her bankede mine clairvoyance evner atter på. Det var en svær tid, 16 år gammel. Kongealderen og evnen til at se andres indre. Balance. 

Jeg fortæller dig også om dengang jeg løftede låget af den buldrende (spirituelle) gryde, om hvordan det føles at komme tættere på min sande kerne. 

God fornøjelse <3 Anabella

Del min podcast episode:

anabella cover