Spirituel Bevidsthed
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#144 Spirituel Bevidsthed i dagligdagen. Fra daglig praksis til udviklingsrejser og bevidsthedsfacilitering
Spirituel bevidsthed er en dyb følelse af forståelse, opmærksomhed og samhørighed med universet. Det er evnen til at anerkende og acceptere vores forbundethed med alle ting og at føle en dyb forståelse og medfølelse for alle levende væsener. Det er en dygtighed der kræver vedvarende refleksion, øvelse og åbenhed over for nye erfaringer og perspektiver. Denne rejse mod spirituel bevidsthed kan i høj grad berige vores liv, forbedre vores forhold og bidrage til vores personlige og professionelle vækst. Anabella taler med Carsten om Spirituel Bevidsthed. Tag med på denne dybe rejse ind i en skøn samtale.
Længde ca. 1 time og 21 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Carsten Rahzull Højgård der siden 2009 har drevet selvstændig klinik og uddannelses-center og udbyder alt fra sessioner, workshops, foredrag, kurser, uddannelser og spirituelle rejser.  

INTRODUKTION:

En tidlig inspiration fra Lars Muhl og Seeren har åbnet Carstens unikke adgang til energiarbejde, og det intuitive, humoristiske og legende præger hans naturlige spirituelle formidling.
Han er gift med sin twinflame Aiinooa Enyah Wildmoon, og sammen udbyder de spirituelle rejser 2 gange om året til Katharområdet i sydfrankrig, hvor Montségur og andre kraftfulde bjerge ligger.
 
Læs om rejsen her, som i den kommende udgave inkluderer et for-forløb og et efter-forløb, så du sikres et fuldt udbytte af rejsen.

Enyah og Carsten udbyder også Bevidsthedsfacilitator Uddannelsen. Her bliver du ført igennem en 7 måneders intens oplevelse og en rejse hjem til dig selv. 
Det er din mulighed for autentisk at forankre din spiritualitet, så du kan holde lyset for dig selv og andre.
De trækker nutidige redskaber som coaching, healing, clairvoyance, terapi og urgamle spirituelle redskaber, ind i en udvidet nærværende forståelse i dig.
De bevidstgør alting og gør alting bevidst.
 
Læs om uddannelsen her:
https://www.rahzull.dk/bevidsthedsfacilitator_uddannelsen

Én til en sessioner foregår ofte online og med adgang til optagelsen efterfølgende, eller som vandring i naturen. 
Den typiske klient har konkrete udfordringer i livet, enten fysisk, psykisk eller sjæleligt og har samtidig en nysgerrighed på at udvide sin egen spirituelle adgang med unikke redskaber.
Alle forløb starter med en uforpligtende gratis samtale, hvor Carsten stiller ind og afklarer rammen for samarbejdet. Der gives en mærkbar rabat ved booking af flere sessioner på én gang.
 
Book en uforpligtende samtale her:
https://www.rahzull.dk/sessioner

Aktuel workshop:
3. december 2024 kan du deltage i heldags-workshoppen: STEMMEN. SJÆLEN og KROPPEN, som foregår i Haslev.
Se 2 korte videoer her på linket som fortæller hvad workshoppen kan give dig i din spirituelle praksis.

https://www.rahzull.dk/stemmen_sj%C3%A6len_kroppen
 
Gratis muligheder for at deltage i fællesskaber omkring Akademiet For Udvidet Bevidsthed og lytte til gratis guidede meditationer, finder du på Carsten hjemmeside og Facebook side. 
 
 
 
Lights Leader Limitless Illuminated
Nygade 59
4690 Haslev
CVR: 32618758
Mobil: +45 21850014

Del min podcast episode: