Spirituel Bevidsthed
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#144 Spirituel Bevidsthed i dagligdagen med Carsten Rahzull Højgård
Spirituel bevidsthed er en dyb følelse af forståelse, opmærksomhed og samhørighed med universet. Det er evnen til at anerkende og acceptere vores forbundethed med alle ting og at føle en dyb forståelse og medfølelse for alle levende væsener. Det er en dygtighed der kræver vedvarende refleksion, øvelse og åbenhed over for nye erfaringer og perspektiver. Denne rejse mod spirituel bevidsthed kan i høj grad berige vores liv, forbedre vores forhold og bidrage til vores personlige og professionelle vækst. Anabella taler med Carsten om Spirituel Bevidsthed. Tag med på denne dybe rejse ind i en skøn samtale.
Længde ca. 1 time og 21 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Carsten Rahzull Højgård der siden 2009 har drevet selvstændig klinik og uddannelses-center og udbyder alt fra sessioner, workshops, foredrag, kurser, uddannelser og spirituelle rejser.  

INTRODUKTION:

En tidlig inspiration fra Lars Muhl og Seeren har åbnet Carstens unikke adgang til energiarbejde, og det intuitive, humoristiske og legende præger hans naturlige spirituelle formidling.
Han er gift med sin twinflame Aiinooa Enyah Wildmoon, og sammen udbyder de spirituelle rejser 2 gange om året til Katharområdet i sydfrankrig, hvor Montségur og andre kraftfulde bjerge ligger.
 
Læs om rejsen her, som i den kommende udgave inkluderer et for-forløb og et efter-forløb, så du sikres et fuldt udbytte af rejsen.

Enyah og Carsten udbyder også Bevidsthedsfacilitator Uddannelsen. Her bliver du ført igennem en 7 måneders intens oplevelse og en rejse hjem til dig selv. 
Det er din mulighed for autentisk at forankre din spiritualitet, så du kan holde lyset for dig selv og andre.
De trækker nutidige redskaber som coaching, healing, clairvoyance, terapi og urgamle spirituelle redskaber, ind i en udvidet nærværende forståelse i dig.
De bevidstgør alting og gør alting bevidst.
 
Læs om uddannelsen her:
https://www.rahzull.dk/bevidsthedsfacilitator_uddannelsen

Én til en sessioner foregår ofte online og med adgang til optagelsen efterfølgende, eller som vandring i naturen. 
Den typiske klient har konkrete udfordringer i livet, enten fysisk, psykisk eller sjæleligt og har samtidig en nysgerrighed på at udvide sin egen spirituelle adgang med unikke redskaber.
Alle forløb starter med en uforpligtende gratis samtale, hvor Carsten stiller ind og afklarer rammen for samarbejdet. Der gives en mærkbar rabat ved booking af flere sessioner på én gang.
 
Book en uforpligtende samtale her:
https://www.rahzull.dk/sessioner

Aktuel workshop:
3. december 2024 kan du deltage i heldags-workshoppen: STEMMEN. SJÆLEN og KROPPEN, som foregår i Haslev.
Se 2 korte videoer her på linket som fortæller hvad workshoppen kan give dig i din spirituelle praksis.

https://www.rahzull.dk/stemmen_sj%C3%A6len_kroppen
 
Gratis muligheder for at deltage i fællesskaber omkring Akademiet For Udvidet Bevidsthed og lytte til gratis guidede meditationer, finder du på Carsten hjemmeside og Facebook side. 
 
 
 
Lights Leader Limitless Illuminated
Nygade 59
4690 Haslev
CVR: 32618758
Mobil: +45 21850014

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »