Drømme Anabella og Pernille
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#110 Drømmenes sprog og tydning med Pernille Nederland
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Drømmenes sprog og på hvordan man kan tyde dem. Anabella har inviteret Pernille ind i studiet til en samtale om hvordan vi kan blive mere bevidste om vores drømmes indhold, deres betydninger og dermed få hjælpe redskaber og nye indsigter til vores liv.
Længde ca. 1 time og 24 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Pernille Nederland, Drømmetydnings ekspert, kunstner og forfatter.

INTRODUKTION:

Mit navn er Pernille Nederland. Jeg er et nysgerrigt menneske, som oplever verden i billeder. Udover at være forfatter, underviser jeg i kreativ skrivning og i babymusik, og er billedkunstner.

Mine drømme har altid været meget nærværende. Lige siden jeg var helt lille har jeg haft et forhold til at tolke mine drømme. Da jeg var teenager begyndte jeg at læse alt, jeg kunne få fat i, som handlede om drømme, myter og psykologi. I dag laver jeg workshops i drømmetydning, og arbejder også med tarotkort.

Jeg har skrevet bogen ”Det sensitive Univers”, og har arbejdet med mennesker med en særlig sensitivitet. Jeg er også selv særligt sensitiv.

Find mig på Facebook under Pernille Nederland og på Instagram under @P.ink.orporated.
Du er også velkommen til at skrive på butterflies.talk@gmail.com eller på 22911226.

Jeg kommer gerne ud i mindre eller større grupper og giver inspiration til, hvordan man kan arbejde med drømme som et redskab til selvudvikling. Jeg laver også tarotevents.

Del min podcast episode: