Din Sjæl Marzia Techau
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Din Sjæl, Dit Liv
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Marzia Techaus nye bog Din Sjæl, dit liv. Vi taler om hvordan man går til den åndelige verden, hvad der er af redskaber, muligheder og indgange. Marzia deler generøst ud af sin viden og sine spirituelle indsigter. Vi taler om forskning i healing og resultater, fagbegreber indenfor den spirituelle verden og en masse super spændende områder af spiritualitet.
Længde ca. 2 timer og 12 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Marzia Techau, Spirituel Medium, healer og forfatter.

INTRODUKTION:

Marzcia Techau er biolog, clairvoyant rådgiver og  healer. Hun arbejder som medie, underviser i healing og clairvoyance og foredragsholder. Hun har tidligere skrevet bogen Når ånderne banker på og medvirket i en række artikler, tv- og radioudsendelser, bl.a. Ånderne vender tilbage på TV3+. Hun er nu bogaktuel med bogen Din sjæl, dit liv.

“I min tid har jeg igen og igen set, hvor stor en forskel det kan gøre i det menneskeliv, vi har her og nu, at vi gør plads til sjælen og forbinder os med hjælpen fra den åndelige verden. At vi healer på nuværende, tidligere og slægtsmæssige traumer, får løsnet op og gjort plads. Ligesom når vi rydder op derhjemme og smider det gamle og ubrugelige ud for nænsomt at give plads til det, der skal vokse og have plads fremover.”Citat fra bogen

Marzcia har også arbejdet med guidede healingsmeditationer i mange år. Inde på hendes hjemmeside www.marzcia.dk er det muligt af lytte til flere gratis guidede healings meditationer.

links til Marzcia:

Del min podcast episode: