EngleMagi podcast
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Engle Kontakt & EngleMagi med Sofie Rose
Podcast om Engle Kontakt & EngleMagi. Det Spirituelle Kompas stiller I denne episode skarpt på Engle og den magiske kontakt. Jeg har besøg af Sofie Rose, som er ekspert indenfor Engleriget & EngleMagi. Sofie Rose har hele sit liv haft en bevidst kontakt til de kærlige og magiske engle, som er omkring os alle sammen, og hun har arbejdet med at videreformidle englenes magiske energi de sidste 25 år.
Længde ca. 1 time og 40 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Sofie Rose, som er ekspert indenfor Engleriget & EngleMagi. 

INTRODUKTION:

Sofie Rose har hele sit liv haft en bevidst kontakt til de kærlige og magiske engle, som er omkring os alle sammen, og hun har arbejdet med at videreformidle englenes magiske energi de sidste 25 år. Englene vil rigtig gerne hjælpe DIG med at gøre dit liv lettere, og Sofie’s passion er at lærer dig, hvordan du hurtigt og let kan modtage hjælpen. Alle skal have mulighed for at gøre livet lettere med englemagi, og derfor deler Sofie flere gratis gaver uge efter uge. Hver uge er der online healing på hendes facebook side: https://www.facebook.com/englemagi Hver måned kan du modtage en lydfil med en healende og magisk fuldmånemeditation.
Det eneste du behøver at gøre er, at tilmelde dig listen via dette link:

http://sofierose.dk/fuldmaanemeditation/ Når du skriver dig op til fuldmånemeditationen, kommer du samtidig også med nyhedsbrevslisten, hvor du jævnligt modtager mails om kurser og aktiviteter.

Del min podcast episode: