Om at gå vejen
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Om at gå vejen
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på det at gå vejen. Vi mennesker har så mange indsigter og meninger om alt. Nogle udsagn bliver vi selv nødt til at gå, for at tage vores egen medicin og for at være tro mod os selv. Jeg taler med Abigaele Frost om at turde gå vejen.
Længde ca. 1 time og 21 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Abigaele Frost

INTRODUKTION:

Abi Frost er både healer, seer, soul coach, human design reader, ceremonimester m.m.
Og så er hun sjælen bag Innerwisdom.dk. Men mest af alt er hun en sjæl der har en menneskelig oplevelse. Hun startede sit firma i 2015, da hun mærkede et enormt kald om at gøre en forskel og dele hendes viden. Hvilket har udviklet sig til bl.a. en hel del skriverier på både facebook og instagram, omhandlende både den personlige rejse det er at træde ind i en mere bevidst tilværelse og hvordan vi alle påvirkes af de kollektive energier.

Abi’s passion er at hjælpe andre, med at finde forståelse for dem selv, at forene sjæl og mennekse. Indsigt skaber udsigt, som hun siger. For når vi kender os selv, vores handle og tankemønstre, kan vi lettere ændre dem. Ændre dem så de bliver kærligt støttende og medskabende, frem for blokerende og ødelæggende. Vi er alle på en rejse, hvor vi skaber vores virkelighed, så lad os skabe noget rart og nydelsesfuldt, lad os sætte os selv bedst muligt i spil, og udleve vores drømme, mens vi går ad livets vej.

Abi tilbyder:
Sjælsbeskrivelser
Fjernhealing
Soul Coaching, på time basis 10 ugers transformerende forløb – vejen hjem Kort oplæg
Kvinde cirkler (Se på hjemmeside om der er en aktuel cirkel)
Cacao Ceremonier (bliver slået op løbende, på hjemmesiden)
Meditationer (er under udvikling pr sep. 2021)

Hjemmeside: https://innerwisdom.dk/
Facebook: www.facebook.com/AbiFrostSoulCoaching
Instagram: www.instagram.com/innerwisdom.dk/

Del min podcast episode: