Det Spirituelle Kompas
Shamanen fra Grønland

#69 Shamanen fra Grønland

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Shamanen fra Grønland. John Angajoq fortæller Anabella om sin opvækst i Danmark og om hans barndomshjem, hvor han ikke måtte tale om Grønland eller identificere sig med sine rødder, som stammer fra Irland, Grønland og Danmark. Vi taler om hvordan han kom i kontakt med sine rødder og om hans vej hjem til sig selv.
John er en stor inspiration, ægte og ærlig.

Hør afsnit »
Åbn døren til dig selv

#68 Åbn døren til dig selv

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt til forfatteren Iben Dam og hendes værk Åbn døren til dig selv – og omverden. Anabella og Iben har en samtale om at finde hjem til sig selv. Hvordan takler man stress og hvordan finder man vej tilbage til sig selv. Iben fortæller fra et professionelt og et personligt perspektiv om at komme tilbage til hjertet.
Pga. Influenza måtte Iben blive hjemme og passe sin søn og vi har derfor optaget lyden via computer og telefon. Samtalen er spændende, så kan du se bort fra lydkvaliteten, så kan du få en rigtig god oplevelse.

Hør afsnit »
Telepatiskolen

#67 Telepatiskolen med Filichia

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Telepati og Anabella taler med Filichia fra Telepatiskolen i København, om livet som empat, telepatør og om at kommunikere med dyr. Vi kommer omkring det at være sensitiv og Filichia deler ud af sine erfaringer fra barndommen og ungdommen som spirituel. Filichia er en ung kvinde med en vis gammen sjæl.

Hør afsnit »
Universets Centrum

#66 Universets Centrum

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Jakob Vedelsby ny roman Universets Centrum. Anabella har inviteret Jakob forbi til en snak om at være forfatter, at være max presset med opgaver, at gøre sig umage, at lukke ned, mærke stressen blusse og så få den forløsning at kunne skrive sig ud af det hele og udgive endnu en bog.

Hør afsnit »
Yoga og meditations filosofi

#65 Yoga & Meditations Filosofi

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Yoga og Meditations Filosofi. Anabella har besøg af Mike Bloch-Levermore, som med sin dybe passion for det filosofiske aspekt, tager os med på en spændende rejse ned i historien og ind i den magiske verden. Vi kommer vidt omkring store emner.

Hør afsnit »