Det Spirituelle Kompas
Naeem og Anabella

#45 Helbred dig selv og dit mindset

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Healing og på hvordan man kan bruge healingen i sit liv. Helbred dig selv og dit mindset, så kommer du længere i livet. Det siger mange spirituelle læremestre. Naeem Sundoo gæster podcasten og fortæller om de mange hundrede han har healet i sin klinik. Naeem giver os et unikt indblik i hvordan healing fungerer og hvordan den kan transformere alt via et nyt mindset.

Hør afsnit »
Anabella og Alaric

#44 Drager, Krystaller & Energi

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Drager, Krystaller & Energi. Denne episode er på *Danglish* et mix af dansk og Engelsk. Mest Engelsk. Anabella har besøg af Alaric Moondragon, som er opvokset i engelsk talende lande. Alaric fortæller om dragers energi og om krystallers energi. Vi går i dybden med de fire elementers kraft.

Hør afsnit »
Psykiatrien og healing

#43 Psykiatrien & Healing

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Psykiatrien og Healing. Kan disse to kombineres til et fælles redskab, til bedre trivsel og helbred? Hør Camilla Thranegaard, som er Psykolog fortælle hvordan psykiatrien arbejder og om hvordan hun selv arbejder med energi, når hun har klienter i sin private praksis.

Hør afsnit »