Det Spirituelle Kompas
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Spirituelle Tanker for Marts 2022
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Marts 2022 energien. Hvad siger numerologien for måneden? Hvorfor er det nu vi skal have fokus på vores den indre krig og transformation?
Længde ca. 19 minutter.

Spirituelle Tanker for Marts 2022

Spirituelle Tanker er en episode om månedens energier. Få inspiration til energi, månefaser og ritualer. I februar måned afholder jeg en række foredrag om Kannaway, Æteriske Olier og en sanse workshop.
Anabella Rerup har klinik i Bagsværd, ca. 12 km fra Kbh. Her kan du booke sessioner til Clairvoyance, Krystal Healing & AromaTouch, som er en blid massage med Æteriske Olier. Du kan også booke en online Clairvoyance session. Som ny klient, kan du benytte muligheden for en introbehandling til en skarp pris.
Du kan booke din tid her: https://Anabella.Onlinebooq.dk
Online medlemsklub: Den Spirituelle Salon, LIVE hver mandag og månedens tema med video, pdfer og lydfiler. Læs mere her: https://anabella.dk/vare/spirituel-medlemsklub/

Kan du godt kan lide Det Spirituelle Kompas? Og vil du gerne vil være en fast støtte af Kompasset? Så modtager Anabella donationer via 10ér, hvor du kan donere et lille beløb automatisk hver gang en ny episode bliver udgivet. Der bliver udgivet ca. 3-4 episoder pr. måned. Du kan oprette dig lige her: https://detspirituellekompas.10er.app/
Alle henvendelser ang. Det Spirituelle Kompas, kan du sende til: hej@anabella.dk

Tak fordi du lytter med.
Kærligst Anabella

Del min podcast episode: