Mama Cacao & Ceremonier Anabella og Camille
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#149 Mama Cacao & Ceremonier med Camille Namaste
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Mama Cacao & Ceremonier. Anabella har inviteret Camille Namaste til en samtale om hvad Cacao er, hvad den kan åbne op for og hvordan man kan bruge den i en proces, om den er personlig eller spirituel. Camille åbner op for sin egen rejse med Mama Cacao & Ceremonier, som hun både faciliterer og uddanner andre i.
Længde ca. 1 time og 13 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Camille Namaste, der er importør og facilitator af Mama Cacao & Ceremonier, samt Breathwork og Traume forløser.

INTRODUKTION:

Camille blev i starten af 2017 kaldt til at tage til en session i Breathwork, som gjorde mere for hende end 10 års psykologsamtaler.
Efter seksuelle overgreb, stresskollapser og andre svære traumer, følte hun sig guidet til at gå denne vej med traumeorienteret breathwork, fordi hun begyndte at mærke, at det var dét, hun havde ledt efter i alle disse år: Frihed.
Følelsen af at være i live og en del af verden.
Slippe sit misbrug.
Mærke sin krop og seksualitet. 
Autentiske relationer med plads til den, hun virkelig var.
 
Hurtigt efter kaldte den ceremonielle cacao på hende. Hun lyttede. Det fuldendte den dykken ind i sig selv, kontakt til sig selv og andre mennesker, som intet andet havde formået at bane vej for på så dybt et plan.
 
Så i dag har hun skabt et univers, som kombinerer kropsorienteret traumeforløsning, som transformerer tidlige sår og traumer. Ved at omfavne dem, så de i stedet for at sidde i dit livs førersæde, får lov til at være medpassager, fordi det trods alt har bragt en masse livserfaring med dig, som hun mener, er med til at vække din visdom og bevidsthed.
 
Samtidig og i kombination med terapien, holder hun rum for den ceremonielle cacao fra Peru. Til at dele cacaoen med transparens som importør af denne samt sørge for, at dem, som føler sig kaldet til cacaoen, har mulighed for at invitere hende i deres liv i ceremonier hjemme, i egne spaces eller gå vejen som værende Sacred Cacao Guardian – på en ny tids måde. 
 
Med en vision om at du skaber større kontakt til dig, så du kan skabe denne til verden. 
Med en øget bevidsthed mellem mennesker og Jorden til følge <3
 
Hvis du vil dykke mere ind i Camilles spaces, så afholder hun 1:1 sessioner, retreats og den 1-årige uddannelse i Traumeorienteret Breathwork.
 
Du kan læse mere på hjemmesiden:
 
Følg med på sociale medier
Camille og hendes space med kropsorienteret traumetransformation:
 
Camille og Cacao universet:
Facebook:  www.facebook.co/camillescacaolove
 
… with a lot of cacao love
 

Lad os dykke dybere ind i Mama Cacao

I hjertet af regnskoven, hvor tidens hjul synes at bevæge sig i samklang med jordens åndedræt, findes en hellig plante kendt som “Mama Cacao”. Hun er en urgammel healer, en viskvinde og en ceremoniel guide, hvis rødder og essens har nærmet og opløftet sjæle igennem århundreder. Mama Cacao er ikke blot en kilde til næring og nydelse; hun er en portal til de dybere lag af vores bevidsthed, en brobygger mellem hjerter og den uendelige kosmiske harmoni.

Cacao ceremonier – disse hellige samlingssteder og transformerende praksisser – er et testamente til plantens guddommelige essens. Deltagerne samles i et sikret, ofte cirkelformet rum, for at drikke cacaos hjerteåbnende nektar i et miljø, hvor ånd og materie smelter sammen. Dette rituelle indtag af cacao fungerer som en blid, men kraftfuld katalysator for indre rejser, for at fremme helbredelse, intuition, og en dybere forbindelse med den universelle kærligheds strøm.

En Cacao ceremoni begynder typisk med en indstilling af intentioner, en indbydelse til at slippe hvad der ikke længere tjener den enkelte, og at åbne op for hvad der ønskes at blive modtaget eller forstærket. Mama Cacao, i sin kloge og nærende tilstedeværelse, hjælper deltagerne med at forfine deres hensigter og nå en mere opløftet tilstand af væren.

Den øvelse af sang, dans og stille refleksion ses ofte som en del af ceremonien, hvor lydens vibrationer og kroppens bevægelser skaber en resonanskammer for transformation og katarsis. Mama Cacao arbejder i tandem med disse udtryk og åbner hjertechakraet, så deltagerne kan opleve en dybere forbindelse med sig selv, hinanden, og hele skaberværket.

Det er i denne hellige kommunikation mellem menneske og plante, at indsigter opstår og følelsesmæssig bagage kan frigives. Gennem den ceremonielle drik inviteres Mama Cacao ind i kroppen, hvor hun blidt prikker til blokeringer og åbner op for en strøm af kreativ og kærlig energi. Healingen kan være dyb og transformerende – nogle oplever en fornyet følelse af formål, kærlighedskraft og en genforbindelse med livets vidunder og skønhed.

Cacao ceremonier er ikke blot et flugt fra hverdagen, men en rejse tilbage til kernen af vores væsen, en påmindelse om vores sublime forbundethed med alt, der er. I den stille hvisken fra Mama Cacao ligger en invitation til at danse med livet i en tilstand af taknemmelighed og åbenhed, at favne hver eneste nuance af vores jordiske og spirituelle tilværelse.

Del min podcast episode:

Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »
Energi arbejde

Energi arbejde

Energi arbejde er en fascinerende og dybdegående praksis, der udfolder sig i mange former og traditioner verden over. Det er kunsten og videnskaben om at arbejde bevidst med det livsgivende kraftfelt, der eksisterer inden i og omkring os alle – en ikke-fysisk essens, der ofte benævnes som qi, prana, mana, eller simpelthen energi. Centralt i energiarbejde ligger erkendelsen af, at alt i universet, fra de fjerneste stjerner til det mest subtile niveau af menneskelig bevidsthed, er forbundet gennem dette finmaskede net af energistrømme. Ved at lære at påvirke disse energier kan vi potentielt fremme heling, vækst og transformation – ikke kun på et personligt plan, men også i det bredere kosmiske perspektiv.

Læs mere »