anabella
Masterclass om krystaller og æteriske olier med Anabella

Krystaller & Æteriske Olier

Krystaller og æteriske olier er begge elementer, som er kendt for at have forskellige helbredende og energetiske egenskaber, og de anvendes flittigt inden for det alternative og holistiske sundhedsfelt. Ved at kombinere krystallernes vibrerende energi med de æteriske oliers terapeutiske aromaer kan man skabe en kraftfuld harmoni, der sigter mod at fremme balance og velvære på både det fysiske, følelsesmæssige og åndelige plan.

Krystaller har været brugt i årtusinder til heling og spirituelle formål. Hver krystal har sin unikke vibration og energi, der korresponderer med forskellige chakraer (energicentre) og aspekter af vores liv. For eksempel er rosenkvarts kendt for sin evne til at fremme kærlighed og hjerteåbning, mens ametyst siges at være beroligende og understøttende for mental klarhed og spiritualitet.

Æteriske olier, der er udvundet af planter, blomster, bark og andre dele af planter, har en lang historie i aromaterapi. Disse olier kan have vidtrækkende fordele, fra at forbedre humør og reducerer stress til at støtte immunforsvaret og fremme sund søvn.

Når man kombinerer krystALLER og æteriske olier, kan man skabe en synergistisk effekt, der udnytter begge elementers fordele. For at blande dem kan man placere en eller flere krystaller i en diffuser sammen med æteriske olier, hvilket lader krystallen blive indhyllet i oliens aroma og derigennem integrere de to elementers vibrationer. Man kan også bruge en bærerolie som fx kokosolie eller mandelolie til at fortynne de æteriske olier, og derefter rulle eller massere blandingen på huden med krystaller som en del af en rituel helingsproces.

Blandingen af krystaller og æteriske olier siges at kunne:

1. Forbedre meditation og mindfulness-praksis ved at fremme fokuseret intention og dybere afslapning.
2. Skabe et ritual, der hjælper individet med at forbinde sig med deres indre selv og det omgivende miljø.
3. Fremme energetiske udrensninger og beskyttelse mod negativ energi.
4. Styrke det emotionelle velvære ved at lette følelser af stress, angst og depression.
5. Forbedre den fysiske sundhed ved at støtte forskellige systemer i kroppen.

Nogle eksempler på kombinationer kan inkludere citrin eller tigerøje med opkvikkende olier som citrus eller pebermynte for at øge energi og fokus. Eller, man kunne kombinere lavendelolie med blå calcit for at fremme beroligelse og klarhed ved sengetid.

Anabella Logo

Følg med og lær om en masse spiritualitet på min Blog og Podcast: Det Spirituelle Kompas

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »