Naeem og Anabella
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Helbred dig selv og dit mindset
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Healing og på hvordan man kan bruge healingen i sit liv. Helbred dig selv og dit mindset, så kommer du længere i livet. Det siger mange spirituelle læremestre. Naeem Sundoo gæster podcasten og fortæller om de mange hundrede han har healet i sin klinik. Naeem giver os et unikt indblik i hvordan healing fungerer og hvordan den kan transformere alt via et nyt mindset.
Længde ca. 1 time og 13 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Naeem Sundoo, der er Healer, forfatter og foredragsholder.

INTRODUKTION:

Healer, forfatter og foredragsholder
Naeem Sundoo er en succesfuld Energi healer og lever af sin passion.
I de sidste 22 år har Naeem healet over 20.000 personer og har en stor viden om mange slags sygdomme/ubalancer som skyldes følelser som ikke er bearbejdet og udtrykt.
Langt de fleste af Naeems klinter er opgivet af det danske sundhedsvæsen. Hans klienter kommer for at blive helbredt for lige fra smerter i knæet til alvorlige sygdomme.
Han valgte at blive healer, da hans kone, Vibeke blev alvorlig syg, mens hun var gravid. Hun havde feber i over 3 måneder og da lægerne efter 3 måneders undersøgelse kom frem til at der var tale om en sjælden sygdom, kontaktede han en healer, som hjalp Vibeke af med feber allerede efter 1 behandling. Efter 3 behandlinger var hun fuldstændig tilbage til sin naturlige balance og sundhed. Der besluttede Naeems sig for at lære at heale og begyndte at studere energi og kroppens energisystem, chakraerne.
 
Naeem holder kurser og lærer fra sig og har skrevet bogen “Et liv uden sygdom” Bogen gav anledning til at holde foredrag (Følelser som skaber sygdom”) i hele landet, med stor succes.
 
 
Naeems guided healingsaudio, “Helbred dig selv” https://lifeisgreat.online/audio1-buy/

Del min podcast episode: