Telepatiskolen
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Telepatiskolen med Filichia
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Telepati og Anabella taler med Filichia fra Telepatiskolen i København, om livet som empat, telepatør og om at kommunikere med dyr. Vi kommer omkring det at være sensitiv og Filichia deler ud af sine erfaringer fra barndommen og ungdommen som spirituel. Filichia er en ung kvinde med en vis gammen sjæl.
Længde ca. 1 time og 13 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Filichia Maleika Petersen fra Telepatiskolen

INTRODUKTION:

Hvem er Filichia fra Telepatiskolen?🦄

Filichia er grundlægger af Telepatiskolen, som har eksisteret i snart 7 år. Filichia er en erfaren og kompetent behandler, der sætter en ære i at lære dig, ikke kun alt om telepati, men også om hvordan du bliver en helt unik behandler, der formår at behandle alle typer dyr og mennesker professionelt. Siden 2004 har Filichia taget 27 kurser og uddannelser inden for alternativ behandling og har derfor stor erfaring med hvordan alternative uddannelser foregår, samt ved hvad der virker og hvad der bestemt ikke gør.

Filichia ønsker også, på sigt, at nå ud til videnskaben med hendes viden og kunnen og bevise mere af det ubeviselige eller at hjælpe alle dyrene i industrien til bedre levevilkår, inden de når dødsgangen.

Telepatiskolens formål er at sprede forståelse for telepati og clairvoyance med dyr, for at lære så mange som muligt, hvad de kan bruge deres medfødte evner til, når de enten selv har et dyr, eller arbejder professionelt med dyr. Filichia arbejder også i 1:1 mentorforløb med blandt andet psykologer og med læger, der ønsker at kunne gøre endnu mere for deres klienter, patienter, dem selv og ikke mindst deres egne dyr.

Filichia opdagede allerede som barn uendelige muligheder for at hjælpe dyr gennem telepatien. Hun blev hurtigt klar over, at der kunne rettes op på problemer som adfærd og sygdom, bare ved at tale telepatisk med dyrene. I tilfælde hvor dyrlægerne ikke kunne hjælpe, kunne Filichia tage telepatisk kontakt med dyrene, for at komme nærmere problemets kerne. Filichia lærte at undervise, træne, og lære fra sig og hun fandt ud af, at hun kunne vække telepatien i andre mennesker, uanset hvor langt de var i deres egen udvikling.

Da Filichia indså at hun ikke kunne gøre arbejdet alene, og fordi mange ønskede det samme som hende, startede hun Telepatiskolen. På den måde kunne hun udleve sin drøm om at gøre jorden til et nyt og bedre sted med endnu mere kærlighed, balance og harmoni i forholdet mellem dyr, mennesker, og naturen. Telepatiskolen uddanner og træner mennesker, der har lyst til at løfte deres intuitive evner til et nyt og endnu højere niveau. Visionen bag Telepatiskolens Holistiske Master Telepatiuddannelse er at lære disse mennesker, at bruge telepati og clairvoyance fokuseret, med det formål at helbrede dyr og skabe mere balance og harmoni i deres liv og i deres daglige samarbejde med deres ejer. Filichia arbejder desuden med mennesker i 1:1 og 2:1 mentorforløb, hvor hun både bruger sine spirituelle evner, sin psykoterapiuddannelse, sin hypnoseuddannelse og sine healeruddannelser.

FILICHIA UDBYDER

  • Den Holistiske Master Telepatiuddannelse (6 weekender fordelt over ½ år)
  • Telepati 1:1 mentorforløb – 5 eller 10 sessioner
  • Hestebehandler 1:1 mentorforløb – 3 moduler/30 timer
  • Personlig power 1:1 mentorforløb – opløs traumer og find din indre power
  • Den Holistiske Healer uddannelse (3 weekender fordelt over 3 måneder)
  • Holistisk Weekend Workshop – telepati og clairvoyance med dyr (1 weekend)

KOMMENDE UDDANNELSER Den Holistiske Master Clairvoyance uddannelse er i støbeskeeen. Siden ultimo 2020 har Filichia arbejdet sammen med Susanne Skovgaard Poulsen, som både har taget telepatiuddannelsen, hypnoseuddannelsen og kranio-osteopati kursus på Telepatiskolen.

Susanne startede som selvstændig hypnotisør og coach medio 2020 og da Filichia fik brug for en assistent, slog de to sig sammen. Susanne arbejder både som coach på uddannelserne og deltager til daglig i diverse 1:1 mentorforløb sammen med Filichia, på Telepatiskolen i Ishøj.

Del min podcast episode: