Det Spirituelle Kompas
spirituelle tanker

#95 Spirituelle Tanker for December 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Månedens energi. Spirituelle Tanker for December 2022 er en samling og fortolkning over hvad vi Numerologisk og Astrologisk kommer igennem i denne måned. Hør hvilke olier og krystaller du kan bruge for at blive bedst muligt støttet.

Hør afsnit »
den spirituelle julekalender 2022

#94 Den Spirituelle Julekalender 2022 med Meditation

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Spirituelle Julekalender 2022. Anabella fortæller i denne episode om hvad spirituel selvudvikling KAN handle om og om hvad du kan få ud af, at være med på Den Spirituelle Julekalender 2022, som er en personlig spirituel rejse og indre oplevelse.
I denne episode er der også en jule meditation, hvor du får solid jordforbindelse, renselse af din energi og krop og får æren af at møde moderjord

Hør afsnit »
Den Spirituelle Historie Forfatter

#93 Den Spirituelle Historie Forfatter

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Spirituelle Historie Forfatter og kanalisering af historiske bøger. Anabella taler med Jørgen Moranis, der er forfatter til adskillige spirituelle bøger, der strækker sig fra stenalderen til nutiden. Jørgen fortæller om store spirituelle mysterier, såsom pyramider, krystaller, Atlantis og korncirkler, for at nævne nogle stykker.

Hør afsnit »
en stjerne på himlen

#92 En Stjerne på Himlen

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på en spirituel selvbiografi. Cassandra er en kærlige sjæl, som har været så mange vilde ting igennem, for at nå til en dybere læring om livets udvikling og karma.

Hør afsnit »
den engelske healer

#91 Den Engelske Healer Wayne Lee

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Engelske Healer og Healing somværktøj. Anabella taler med Wayne Lee, som er en af Englands dygtigste healere, som har klienter i hele verden. Wayne Lee er forfatter til adskillige bøger. Hør om hvordan Wayne mærker og ser energi.

Hør afsnit »
Hyldemor og Anabella

#90 Hverdags Shaman – Hyldemors have

Det Spirituelle Kopmas stiller skarpt på det at være en hverdags Shaman. Anabella taler med Maria Lisette Jacobsen (også kendt som “Maria Hyldemor”) fra Hyldemors Have. Maria underviser i nordisk shamanisme og urtekundskab og har et stort online community, hvor hun dagligt inspirerer tusindvis af mennesker til at leve i tættere forbindelse med naturen ved at lære dem at lave medicin af de planter der vokser omkring os.

Hør afsnit »