Det Spirituelle Kompas
Anabella og Naeem

#119 Mit Vidensskab, teori om healing med Naeems Sundoo

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Naeems Sundoos nye bog: Mit Vidensskab. Naeem deler ud af hans store viden omkring følelser, sygdomme og deres indbyrdes påvirkning af hinanden. Naeem fortæller om nogle af de mange klienter han har hjulpet igennem de sidste 20+ år, han har haft klienter igennem sin praksis i Lyngby.

Hør afsnit »
Plante dieta Anabella og Eva Maria

#118 Plante dieta fra Shipibo stammen i regnskoven med Eva Maria

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Plante Dieta. Anabella har inviteret Eva Maria til en dyb samtale om hvad naturen har til os, hvis vi stiller ind og lytter til den. Eva Maria har været mange ture helt ind i Regnskovens dybe og levet med Shipibo stammen, hvor hun har lært at arbejde med planterne og deres magiske kræfter. Vi taler om Ceremoniel Cacao og planter der viser vejen frem til ens store potentiale.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#117 Spirituelle Tanker for April 2023

Spirituelle tanker for april 2023 er en podcast episode om månedens energi. Anabella fortæller dig om månedens astrologiske aspekt og numerologiske energi. Tiden er nu inde til, at vi alle må og bliver nødt til at få en ny begyndelse, at reboote vores systemer, for at kunne gøre plads til alt det nye der sker i energierne, med planterene og vores alles fælles skæbne. Tiden er nu inden til at vi tager et fælles ansvar for at skabe den virkelighed som vi forestiller os.

Hør afsnit »
Anabella og Christian Sejr. Håndlæsning og Håndanalyse

#116 Håndlæsning og håndanalyse med Christian Sejr

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Håndlæsning og håndanalyse med Christian Sejr. Anabella har inviteret Christian ind til en samtale om et meget gammelt og veldokumenteret spirituelt værktøj. Christian er virkelig dygtig til at fortælle og forklare, derfor får du en god lang og dyb samtale om håndens hemmeligheder.

Hør afsnit »