Det Spirituelle Kompas
Håndlæsning Lisbeth og Anabella

#33 Håndlæsning

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på håndlæsning og blindtegning. Anabella har besøg af Lisbeth Storm som lever af at læse hænder samt at undervise i håndlæsning og blindtegning. Lisbeth har sin egen klinik, hvor hun tilbyder private sessioner og hvor hun laver undervisning.

Hør afsnit »
Spirituel Bedemand Anabella og Helle

#32 Spirituel Bedemand

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på døden og hvordan man kan blive begravet på en spirituel måde. Helle Albek fortæller hvad det vil sige at bestille en spirituel begravelse. Hvad betyder det, hvordan kan det foregå og hvad skal der til. Helle fortæller i episoden trin for trin, hvordan en begravelse foregår.

Hør afsnit »
Yoga og Kropsbevidsthed Anabella og Rikke

#30 Yoga & Kropsbevidsthed

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Yoga & Kropsbevidsthed. Jeg taler med Rikke Hansen, stifter af kropsterapeutisk yoga og 100 timers yoga / yogalærer uddannelsen KYU®
Rikke har siden 2003 arbejdet med mennesker i udvikling gennem kropsterapeutisk yoga praksis, meditation og silent retreat.

Hør afsnit »
Krystal Kompasset Anabella og Susanna

#29 Krystal Kompasset

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Krystaller i et spændende nyt koncept. Jeg taler med Súsanna Vígdá, som fortæller om Krystal Kompasset der er en helt ny måde at bruge krystallernes energi, til at fortælle dig om, hvad du står i nu og hvad du har brug for fokus på. Krystal Kompasset er et Clairvoyant redskab, som båd er præcist og personligt.

Hør afsnit »
Romakulturen

#28 Romakulturen & Spirituelt Bevidsthed

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Romakulturen, på hvordan man finder sin spirituelle indre heks, når man er splittet mellem kultur, hekseri og en hård opvækst. Lucie er en sød ung kvinde, der har været igennem en virkelig hård barndom. Lucie fortæller om hendes liv som indeholder menneske handel, vold i hjemmet, misbrug, at bo på gaden og at blive reddet og accepteret som den hun er. Lucie tager os igennem en rejse om hendes liv og hun lærer os om hvordan Romakulturen er en kæmpe del af hendes spirituelle jeg.

Hør afsnit »