Anabella og Camilla Kreativitet
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Kreativitet & Kanalisering
Podcast om Kreativitet, kanalisering og musik. Det Spirituelle Kompas med Anabella har besøg af Camilla Frederiksen, som fortæller om et liv som multikunstner med spirituel kontakt.
Længde ca. 1 time

I denne episode har jeg besøg af Camilla Frederiksen der er multikunstner. Camilla laver den skønneste musik, der kommer fra hjertet og er i en meget HØJ spirituel vibration.  

INTRODUKTION:

Jeg hedder Camilla Frederiksen, jeg er sanger, komponist og multikunstner – med en krøllet hjerne og en iværksætter sjæl fuld af ideer.

Jeg producere og udgiver min musik under mit kunstnernavn Milly Nou – som betyder den nye Camilla. Milly Nou finder du på de fleste streamingtjenester, såsom Spotify, Apple music, google music m. fl.
Min musik handler om livet, livet når det indimellem rammer hårdt. Men også taknemmeligheden for det livet lærer en om sig selv. Min musik kan virke hård og sørgmodig, men lyset er insisterende og det er altid at finde, selv i de hårdeste tekster.
OG som en skøn kvinde en dag sagde til mig “du synger om det vi ikke tør tale om” og måske det er derfor min musik er så insisterende på at blive skrevet ned, blive produceret og udgivet.
For min musik har sit eget liv, det kommer til mig som kanaliserede brudstykker – og min opgave bliver at samle og forene, med skabelse i mit unikke univers. OG med min egen musik, fandt min sjælsstemme frem fra det inderste dyb.
En kær ven har beskrevet min stemme og mit musikalske univers således: “Milly Nou is like at shooting star from the Nordic mythology, she tells fairy tales from the deepest place in your soul. Milly Nou’s electrifying vibrato and the warm sense of her voice feels as if it came from at different time and it makes you feel the music through the strong lyrics. With her sweet and sometimes raw and insistent voice, her message goes straight to your heart”

Du finder mig på:
Website: http://milly-nou.com Instagram: https://www.instagram.com/camillafrederiksenofficial/

Facebook: https://www.facebook.com/MillyNou  

Innocent Child (som vi taler om i interviewet) er skrevet for kvinder der er udsat for fysisk eller psykisk vold. Det sker for kvinder fra alle samfundslag, men er ofte et meget tabulagt emne. Det kan være enormt svært at få disse kvinder til at gå væk fra volden, så jeg tror jeg har håbet at min sang ville kunne indgyde håb om at finde ind til det sted, hvor de faktisk godt ved at de er mere værd.  Innocent Child har jeg lavet en musikvideo til – du kan se den her https://youtu.be/9sT8DjdXSRI

Del min podcast episode: