Naturterapi Anabella og Marianne
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Naturterapi & Vega-Test
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Naturterapi og selvhelbredelse. Jeg har besøg af Marianne Wamberg, der til dagligt er at finde i sin klinik "BalanceGuiden" på Amager. Marianne er super skarp til at fortælle om hvordan man får kroppen og psyken tilbage på rette vej, via Naturterapi.
Længde ca. 1 time og 6 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  Marianne Wamberg, der er Naturterapeut. Marianne er super skarp på alt indenfor naturmedicin, redskaber fra naturen, homøopati, vitaminer og blomstermedicin. Vi har en utrolig vigtig samtale om, hvordan man kan helbrede sig selv. Jeg bliver sat på en vild udrensnings kur, som i starten var noget grænseoverskridende.
Lad Naturterapi blive det nye store hit, indenfor personlig udvikling.  

INTRODUKTION:

“Vegatest hos BalanceGuiden”
Jeg hedder Marianne Wamberg, født i 1965, har 2 voksne døtre og bor på Amager med min kæreste. Jeg har i 22 år arbejdet som holistisk behandler med Vegatesten som mit redskab.

Jeg er også uddannet Zoneterapeut, NLP-terapeut og har taget et hav af kurser inden for det alternative, holistiske og psykologiske felt. Jeg er vild med mit job, som dybest set går ud på at hjælpe mennesker videre derfra, hvor de står lige nu.

Ved hjælp af min Vegatest-maskine måler jeg ubalancer i krop og sind og jeg tester mig frem til en behandlingsplan, der er tilpasset lige præcis dit behov. Den vil typisk bestå af elementer inden for homøopatiske dråber, kosttilskud, æteriske olier, egne øvelser/tiltag, kostregulering eller forslag til andre behandlingsformer.

Jeg hjælper med alt fra barnløshed til overgangsalder og derimellem allergi, astma, gigt, migræne, hudproblemer, gråt humør, prostataproblemer og meget mere. Testen vil vise, hvad du er parat til, at gøre noget ved.

Jeg kan ikke garantere helbredelse men jeg kan love, at jeg tager mig seriøst af dine udfordringer.

Læs mere og book tid på www.balanceguien.dk, Facebook: BalanceGuiden, Instagram @balanceguiden”

Del min podcast episode:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email