Mød alt, hvad du rummer Anabella og Søren Hauge
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#174 Mød alt hvad du rummer
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Mød alt, hvad du rummer! Mange kender til det at være hårde ved sig selv, mens de vil møde andre venligt. Anabella har inviteret Søren Hauge til en samtale om at være spirituel på en sådan måde, at alt kan mødes præcist hvor det er. Søren fortæller om sin rejse som fuldtids professionel i 42 år, og hvordan han i udbrændthed tog et altafgørende vendepunkt.
Længde ca. 2 time og 2 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Søren Hauge, SoulFlow Terapeut, spirituel underviser og forfatter. Vi dykker ned i mødet med alle sider af os selv!

INTRODUKTION:

Mød Søren Hauge – SoulFlow Terapeut, spirituel underviser og forfatter til snart 25 bøger. I hele sit voksne liv har han været selvstændig som spirituel formidler, og selvom han er uddannet magister i idéhistorie og filosofi fra Aarhus Universitet, har han aldrig gået den akademiske vej, men brugt uddannelsen til at understøtte sit spirituelle virke, som han brænder for med en passion, der aldrig har været mere levende end nu.

Søren bor sammen med sin kæreste Hanne i Ejby Ådal ved Isefjord mellem Holbæk og Roskilde. Deres private hjem er på Kursuscenter Ådalen, hvor de bor til leje, og hvor han underviser og har sin private praksis. Efter i tre årtier at have holdt tusinder af foredrag og mange hundreder af kurser i et hav af spirituelle emner, fokuserer han i dag på at uddanne interesserede til SoulFlow Terapeuter og at have privat praksis med livsvejledning og terapi. Og så skriver han bøger, når tiden tillader det, især om at leve det bevidste, kærlige og skabende liv, som vi alle kan udfolde.

Søren har med en nær kollega udviklet SoulFlow Metoden, en indfølende, terapeutisk tilgang til at mennesker kan skabe dybe transformationer af alt det i deres indre, som hæmmer og hindrer dem i at udfolde deres allerbedste liv og inderste drømme. Metoden er dybt nænsom og forbløffende virksom, og Søren har haft den glæde at hjælpe rigtig mange mennesker videre på deres vej i de sidste 12 år, ligesom han har uddannet godt 100 mennesker i SoulFlow Terapien. Det gælder både psykoterapeuter, coaches, psykologer, læger og mennesker, der arbejder med sundhed og healing, og andre, der helt enkelt er tiltrukne af metoden til berigelse af deres eget liv. For Søren er SoulFlow ikke bare en metode, men en tilgang til livet!

Hjemmeside:
https://sorenhauge.com/

SoulFlow Uddannelsen:
www.soulflow.nu/

Instagram: gentlewildheart:
https://www.instagram.com/gentlewildheart/

Podcast: Vildhjerte
https://soundcloud.com/sorenhauge

Forlag: WiseHeart
https://wiseheart.dk/

Facebook:
https://www.facebook.com/sorenhauge/

Del min podcast episode: