Spirituel opvågning
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Spirituel Opvågning og Musik
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på et emne, der fylder hos rigtig mange spirituelle mennesker. Spirituel Opvågning, hvornår bliver man som individ bevidst om at der findes en anden og dybere virkelighed og hvornår integrerer og absorberer man så den indsigt. Jeg taler med Sander Stenderup om at vågne, at bruge sin nye indsigt kreativt. Vi taler om meditation og spirituelt inspireret musik.
Længde ca. 1 time og 16 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  

INTRODUKTION:

Sander Stenderup er en dansk sanger og sangskriver, der siden teenageårene har sunget og skabt inderlige melodier fra hjertet. Lyrisk sjælfuldt, hengivenhed og talentfuld, Sanders musik trænger ind og inspirerer.

Sander har netop udgivet sit første album ”Light”. Albummet udforsker den fine rejse gennem kærlighed, medfølelse og personlige vækst. Hans musik er en afspejling af hans åndelige rejse, inspireret af dybe oplevelser, spirituelle indsigter og lærdomme fra hele verden. Med en dygtig kombination af vokal, guitar og meditation løfter han den åndelige kraft, med sjælefulde kærlige sange som ‘Stillness in the heart’ beroligere han vores travle sind, og med med bløde toner i sangen ́Alignment’ – tilbyder Sander en unik rejse og dybde som sjældent er at opleve.

Links til meditationer og musikrejser på engelsk: www.insighttimer.com/stenderup

Links til meditationer og musikrejser dansk: www.sanderstenderup.com/shop

YouTube: www.youtube.com/c/SanderStenderup

Del min podcast episode: