Anabella og Christin Kanalisering
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Kanalisering & den øverste kilde
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Kanalisering & den øverste kilde. Anabella taler med Christin Bjergbakke, der professionelt arbejder med kanalisering og den højeste kilde. Christin fortæller om hvordan man arbejder med de store mestre og engle, om hvordan man kanaliserer en bog og hvordan man bruger kanalisering professionelt.
Længde ca. 1 time og 33 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Christin Bjergbakke.

INTRODUKTION:

Christin Bjergbakke, The Usher Channeler
Spirituelt medium, Sjælsvejleder, forfatter og reikimester

Jeg hjælper mine klienter med at forbinde sig til den indre stjerne, vi alle bærer i hjertet. Herfra får du adgang til din sjæls højere visdom og mulighed for at integrere alle dine kvaliteter og evner i det liv du er inkarneret i netop nu. Når du oplever og accepterer, at vi alle er skabt af lys og har adgang til et liv i overflod, åbner du op for at der kan ske mirakler i dit liv.
År tilbage stod jeg et sted i mit liv, hvor der var udsolgt på alle hylder. Der var ingen glæde tilbage, intet overskud, intet initiativ. Jeg var klar over, at jeg måtte gøre noget særligt for at komme videre, men havde ingen idé om hvad der skulle til.
Så mødte jeg en spirituel coach, der ved vores første møde, fik mig til at mærke en boblende fornemmelse af håb. Jeg gik derfra med en overvældende følelse af, at dette måtte jeg lære, så jeg kunne hjælpe andre.
Derfor lever jeg i dag af rådgive klienter, der har brug for at genvinde kontrollen over deres liv og leve i glæde og balance Jeg er god til det, for jeg har selv gået vejen.

Sådan kan du arbejde med mig (alle sessioner kan også foregå på engelsk):
Sjælscoaching: enkelte sessioner eller 3 mdrs forløb med kanalisering, healing, meditation, ascension træning. Kan også ske via Zoom.
Regressionsterapi, tidligere liv, sjæleliv, fostertilstand
Reiki kurser og undervisning i Chakra Balancering
Divine Communication: retreats og personlige forløb med træning og vejledning i at kommunikere med
guider, ærkeengle, opstegne mestre. Næste retreat er 28-29.maj i Nordsjælland https://www.energy-healing.dk/fra-hjerte-til-spirit-

Hvad er min uddannelse og erfaring?
Jeg har gennemført 3 års personlig træning indenfor kanalisering og mediumship hos spirituel mentor
Christina Hill, og min første kanaliserede bog Channeled Messages of Love and Light; kan købes på Amazon.

Jeg kanalisere og arbejder på daglig basis med de 5 øverste lag af det spirituelle univers. Jeg har mere end 700 timers uddannelse som alternativ behandler og har bla. gennemført 2 års mestertræning for i 2016 at blive indviet Reikimester i Usui Shiki Ryoho Reiki. Jeg er healingsterapeut med regression til tidligere liv som speciale, og uddanner også terapeuter indenfor dette område.
I november 2021 udkom Amazon international bestseller; Life Reimagined, hvor jeg med 20 andre kvindelige coaches har skrevet om det tidspunk i vores liv, der ændrede alt og førte os til det sted vi står i
dag.

Jeg har medvirket i tv-programmer på DR2 om alternativ behandling, samt blevet interviewet til artikler i magasinerne Liv & Sjæl, Femina, Psykologi, Søndag og Elle.
Fra 2013-2018 var jeg formand for healernes brancheforening i Danmark, Healer-Ringen, og arbejdede især for udbredelsen af Reiki i det etablerede sundhedsvæsen, med fokus på behandling af PTSD, depression,
angst og stress.

Her kan du finde mig:
Facabook: https://www.facebook.com/ChristinsReikiEnergyHealing og
https://www.facebook.com/theusherchanneler
Insta: https://www.instagram.com/the_usherchanneler/
Website: https://www.energy-healing.dk/ og http://www.usherchanneler.com/en

Del min podcast episode: