Det Spirituelle Kompas
Anabella og Christin Kanalisering

#75 Kanalisering & den øverste kilde

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Kanalisering & den øverste kilde. Anabella taler med Christin Bjergbakke, der professionelt arbejder med kanalisering og den højeste kilde. Christin fortæller om hvordan man arbejder med de store mestre og engle, om hvordan man kanaliserer en bog og hvordan man bruger kanalisering professionelt.

Hør afsnit »
Spirituelt Hukommelsestab

#74 Spirituelt Hukommelsestab og et liv med Mirakler

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelt Hukommelsestab. Anabella taler med Ulla Maglekilde om hvad et Spirituelt Hukommelsestab er og så gennemgår vi hvad et kursus i mirakler handler om og om hvordan man kan få mere ud af livet. Ulla guider os igennem en smuk soul voice healing til slut.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas

#73 Spirituelle Tanker for Maj 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Maj 2022 energien. Hvad siger numerologien for måneden? Kommunikation og handlekraft står for døren og i astrologien handler det lige nu om transformation.
I denne weekend er Beltane og Maj festival, sæsonens tradition. Jeg giver dig gode råd og tips til dit alter, dine ritualer og din fejring. Hør hvilke krystaller og olier der er gode at arbejde med lige præcis nu.

Hør afsnit »
Afhængighed og indre fitness

#72 Afhængighed og Indre Fitness

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Afhængighed og Indre Fitness. Anabella taler med Søs Oppermann om hvad Afhængighed og Indre Fitness er og om processen som helhed. Søs deler ud af sine egne erfaringer og vi kommer omkring hendes bog Indre Fitness, som udkom for nogle år siden.

Hør afsnit »
ADHD diagnose og de spirituelle børn

#71 ADHD Diagnose og De Spirituelle Børn

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvad ADHD er, hvad det gør i en familie og hvad der sker indeni. Anabella Taler med Kamilla Kastberg som er ekspert på området. Kamilla har selv ADHD og har 4 børn med samme diagnose. Kamilla fortæller hvordan hun hjælper børn og familier og hun giver os et indblik i hendes SOS model.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas

#70 Spirituelle Tanker for April 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på April 2022 energien. Hvad siger numerologien for måneden? Nu er det nu, vi skal have fokus på at balancere yin og yang. Fuldmånen d. 16. april er med vædderens Mars og den maskuline energi samt Venus, som er den feminine energi der skal balancere i vægtens skål. Hør hvad du kan gøre for at skabe balance og for at “dyrke” energien.

Hør afsnit »