Det Spirituelle Kompas
Anabella og Lena Bjørn

#53 Narcissismens Klør

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt og går dybt ned i en psykologisk trigger, nemlig Narcissismens Klør. Lena Bjørn Jensen fortæller sin historie om at være havnet i flere forhold hvor Narcissismens Klør har gjort ondt. Lena hjælper andre med at komme sig ovenpå et hårdt forløb med hendes kurser i naturen på Amager.

Hør afsnit »
Astrologiske forudsigelser for 2022

#52 Astrologiske Forudsigelser for 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Astrologiske forudsigelser for 2022. Astro Tina Reinhardt Hansen fortæller om årets astrologiske perspektiver, muligheder og placeringer. Tina gennemgår kort hvad der har været optakten til det samfund, de opbrud og store smittetal, der er lige nu. Vi hører om planeternes placering i 2020, om året vi lige er gået ud af samt alle mulighederne for at få skuden vendt i 2022. Astro Tina rammer plet med hendes udregninger og tolkninger.

Hør afsnit »
Anabella og Timiann

#51 Månepræstindens Kald

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Månepræstinden, ritualer og nedarvet hemmelige opskrifter på det spirituelle liv. Timiann Melissa er Månepræstinde og hun giver os et smukt billede på, hvordan vi som mennesker kan dykke ned i vores egen fysiske krop og få en dyb spirituel oplevelse.

Hør afsnit »
Anabella og Tine

#50 Clairvoyance & Elverfolket

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Clairvoyance og Elverfolket. Anabella har besøg af Tine Jørgensen der har arbejdet med Clairvoyance og elverfolket i over 8 år. Tine fortæller os om sit arbejde med elverfolket og fortæller om den bog hun er i gang med at skrive om emnet. Vi kommer godt omkring Clairvoyance og afdøde kontakt.

Hør afsnit »
Anabella og Signe Westi

#49 Den Bevidste Forælder

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den bevidste forælder. Anabella har besøg af forfatter Signe Westi Løvtand, der på fineste vis, forklarer om nærvær, familier og så kommer hun med et fantastisk bud på hvordan man får det hele til at gå op.

Hør afsnit »
Anabella og Paloma

#48 Trance og Energiarbejde

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Trance og Energiarbejde. Anabella har besøg af Paloma der til dagligt arbejder som Medie og som er leder af sin egen Trance cirkel. Paloma deler ud af sin viden og erfaring med ånder, mærkelige fænomener og platforms arbejde.

Hør afsnit »